ŠAKOTA OTKRIO DETALJE BRAUNOVE POVREDE: Gore je nego što se u početku mislilo!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

oglasio se

ŠAKOTA OTKRIO DETALJE BRAUNOVE POVREDE: Gore je nego što se u početku mislilo!

Pričao i o potencijalnom pojačanju

Objavljeno: 11:12h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je posle večerašnjeg poraza od Baskonije u 13. kolu Evrolige da je glavni problem što njegov tim nema još jednog kreatora igre, što je uvek prednost za protivničke ekipe.

- Moram da kažem da je Baskonija zasluženo pobedila, dobro su se pripremilili i ja im čestitam na tome. Mi smo imali samo jednog plejmejkera, i oni su to iskoristili. Pokušali smo da održimo ritam i da ostanemo u igri, ali nažalost nismo uspeli u tome - rekao je Šakota novinarima posle utakmice.

U samoj završnici utakmice Lorenco Braun je doživeo povredu, ali u ovom momentu nije poznato koliko je ta povreda ozbiljna i kada će se vratiti na teren.

- Mislim da je iskrenuo zglob i da su u pitanju ligamenti. Ništa više ne mogu reći, tek posle snimanja ćemo imati više informacija - rekao je Šakota.

Lorenco Braun
Lorenco Braun foto: Starsport©

Na pitanje da li to znači da će Crvena zvezda sada krenuti u potragu za novim igračem na poziciji plejmkera, Šakota je rekao da "prvi put čuje za te informacije".

- Mi u ovom momentu imamo mnogo stranaca. Znamo da nam fali plejmejker, ne daj Bože ako se igrač povredi ozbiljnije, onda moramo da razmislimo o tome, ali za sada se nadamo da će se oporaviti što pre - procenio je trener crveno-belih.

On je dodao da su porazi sastavni deo sporta, ali da je uvek najbitnije da da njegov tim da sve od sebe.

- Tako izgleda ekipa koja gubi. Drugi tim je odigrao jako dobro, kada se na to doda to da mi napadamo sa jedniim igračem, limitirani smo u pogledu na ekipe koje to mogu da odbrane. Valensija je to takođe mogla da brani, ali smo uspeli da se izborimo za pobedu. Ekipe imaju prednost u odnosu na nas, to je nemoć, a ne nedostatak energije, meni to najteže pada. Nije prijanto izgubiti utakmicu, ali nažalost, biće toga i dalje, ne samo za nas, već i za druge ekipe. Sve to dođe na svoje i vidi se ko koliko vredi, najvažnije je da uvek damo svoj maksimum - kazao je Šakota.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.