LEGENDA ZVEZDE I SRBIJE DIPLOMIRALA: Čuvenom srpskom fudbaleru uručena počasna diploma DIF-a!
Dejan Stanković je postao diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Čestitamo

LEGENDA ZVEZDE I SRBIJE DIPLOMIRALA: Čuvenom srpskom fudbaleru uručena počasna diploma DIF-a!

Za dobijanje priznanja preporučio ga je ne samo podatak da je osvojio 25 trofeja i da je bio dugogodišnji kapiten reprezentacije za koju je odigrao više od 100 utakmica, već kako stoji u obrazloženju i činjenica da je tokom bogate igračke karijere bio pravi primer vrhunskog sportiste, simbol fer-pleja i kao takav uzor i inspiracija mnogima

Objavljeno:

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu dodelio je u sredu nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu Dejanu Stankoviću počasnu diplomu fakulteta.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu proslavio je 81 godinu postajanja. Tim povodom na svečanoj sednici koja je održana u amfiteatru "Milivoje Matić" dodeljena je i počasna diploma fakulteta, koja se godinama unazad tradicionalno dodeljuje.

Ovogodišnji laureat je srpski fudbaler Dejan Stanković, koga je za dobijanje priznanja preporučio ne samo podatak da je osvojio 25 trofeja i da je bio dugogodišnji kapiten reprezentacije za koju je odigrao više od 100 utakmica, već kako stoji u obrazloženju i činjenica da je tokom bogate igračke karijere bio pravi primer vrhunskog sportiste, simbol fer-pleja i kao takav uzor i inspiracija mnogima.

Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici Ministarstva omladine i sporta kao i predstavnici srodnih fakulteta iz čitavog regiona. Prethodni dobitnici počasne diplome Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja su Aleksandar Đorđević, Aleksandar Boričić, Božidar Maljković, Vuk Rašović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.