BOGDANE, DA LI SU TO POČELI PRAZNICI U SRBIJI?! Ne znam! Možda ima nešto u tome! Bogdanović o trojci za pobedu!
Bogdan Bogdanović o svojoj trojci za pobedu, Foto: Printscreen/Youtube/Hella Sports

Opet je bio sjajan

BOGDANE, DA LI SU TO POČELI PRAZNICI U SRBIJI?! Ne znam! Možda ima nešto u tome! Bogdanović o trojci za pobedu!

Srpski reprezentativac je bio meč-viner za Sakramento

Objavljeno:

Kada ti je potrebna trojka za pobedu u poslednjim sekundama recept je jednostavan - Daš loptu u ruke Srbinu i on pogodi! Time se vode ovih dana u Sakramentu.

Nakon što je Nemanja Bjelica pre neko veče srušio Hjuston u poslednjoj sekundi dalekometnim hicem, istu stvar je ponovio i Bogdan Bogdanović u meču protiv Oklahome.

Doduše, nije bila poslednja sekunda, već ih je ostalo 13 do kraja, ali svejedno je taj pogodak doneo novi trijumf Kingsima.

Zbog toga su novinari posle meča upitali junaka Bogdana da nisu u toku "praznici u Srbiji" jer srpski igrači donose "kraljevima" trijumfe u poslednje vreme.

- Ne znam, stvarno. Možda ima nešto u tome. Osećamo se dobro na terenu. Imamo u timu nekoliko momaka koji se ne plaše da preuzmu odgovornost da šutiraju kada je najpotrebnije - rekao je Bogdanović.

Ima on već iskustva sa postizanjem i koševa i trojki za pobedu tokom karijere.

- Osećaj je dobar, ceo meč smo igrali loše, da budem iskren, ali smo na kraju uspeli da pogodimo taj šut, dok je Rašon Holms odigrao neverovatno u odbrani na Krisa Pola u njihovom poslednjem napadu. Pobedili smo, to je bilo najvažnije za nas.

On je opisao i kako je izgledao taj napad na meču kada je pogodio trojku.

- Digao sam ruku visoko, koliko sam god mogao. Mislim da me Badi Hild čuje šta sad pričam! Šalim se, on me je video, odvukao je na sebe dva igrača, jednostavno, opustio sam ruku i pogodio - kroz smeh je ispričao Bogdan.

Veruje da je budućnost svetla za Sakramento i da slede bolji dani.

- Izgubili smo nekoliko tesnih mečeva, sećam se Bostona, Lejkersa, San Antonija. Sada smo pobedili. Imamo tri pobede u nizu. Osećaj je dobar, posebno kad dobijete dva meča uzastopno. Učimo stalno, imamo iskustvo iz prethodnih mečeva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.