EKIPA JE "PREPUNA" I NEPREDVIDIVA: Dragan Šakota pred meč sa Baskonijom u Beogradu!
Dragan Šakota, Foto: Starsport©

evroliga

EKIPA JE "PREPUNA" I NEPREDVIDIVA: Dragan Šakota pred meč sa Baskonijom u Beogradu!

Meč 13.kola Evrolige igra se u „Štark Areni „ sa početkom u 19 časova.

Objavljeno: 16:50h

Košarkaši Crvene zvezde vredno se pripremaju za narednu utakmicu Evrolige, duel sa Kirolbet Baskonijom koja ih očekuje u četvrtak u Beograd.

Trener crveno-belih Dragan Šakota u najavi ove utakmice kaže da Crvenu zvezdu očekuje još jedna teška utakmica protiv ekipe koja ima svoj kvalitet i ciljeve koji su svake sezone po pravilu isti:

- Ovo nam je četvrti susret sa španskim ekipama u ovoj sezoni Evrolige. Kada pažljivije pogledate način na koji su sve te ekipe selektirane, uključujući i Baskoniju, videćete jedan isti format. „Prepune“ ekipe pokrivene na svim pozicijama sa više dobrih igrača. U trenutku kada nas očekuje meč sa njima, zbog te dubine i dugačke klupe, jako je teško predvideti ko je u formi, ko nije, ko će iskočiti i odigrati dobro, a ko ne.

Dakle, nepredvidivi su što nam dodatno otežava posao. Njihove ambicije se znaju praktično svake sezone, pa i ove, a to je plasman u plej of i tako ih treba posmatrati - rekao je trener crveno-belih koji će sastav koji treba da se suprotstavi ekipi Baskonije odrediti na dan utakmice.

Trener Crvene zvezde mts takođe je pozvao navijače crveno-belih da pruže podršku ekipi koja se nalazi u seriji od 3 uzastopne pobede i koja se vraća u „Arenu“ nakon pauze i utakmice sa Valensijom koja je odigrana u hali „Aleksandar Nikolić“.

Karte za ovaj meč puštene su u prodaju u ponedeljak u svim poslovnicama Tickets.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.