SAMO SAM JE OGREBAO: Gurović objasnio kako je povredio ćerku za koju je uvek govorio da je temperamentna kao i on!
Milan Gurović se oglasio posle privođenja zbog nasilja u porodici, Foto: Saša Pavlić Koky

Njegova strana priče

SAMO SAM JE OGREBAO: Gurović objasnio kako je povredio ćerku za koju je uvek govorio da je temperamentna kao i on!

Bivši košarkaški reprezentativac je ispričao da je maloletnu ćerku odgurnuo tokom svađe

Objavljeno:

Milan Gurović je priveden u utorak uveče zbog porodičnog nasilja za koje je prijavljen policiji od strane supruge i ćerke.

Bivši košarkaški reprezentativac je fizički nasrnuo na suprugu Tanju i maloletnu ćerku Milicu posle čega je priveden i protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

U međuvremenu se košarkaš oglasio povodom incidenta koji se dogodio u porodičnom stanu i izneo svoju stranu priče u kojoj je naveo da već godinama on i supruga imaju bračnih problema i da on pokušava da se razvede, ali da ona odbija da mu da razvod.

Milan Gurović sa suprugom Tanjom
Milan Gurović sa suprugom Tanjomfoto: Starsport©

Ipak, ono čime se mnogi bave jeste zbog čega je bio nasilan prema svojoj ćerci da bi on u izjavi za "Blic" objasnio da je njegova ćerka Milica slučajno povređena tom prilikom.

- Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu - rekao je Gurović.

Inače, on sam je u jednom od ranijih intervjua kada je govorio baš o ćerci istakao da mnogo liči na njega, posebno po temperamentu.

- U ćerki najviše prepoznajem sebe, ona je živa vatra. Jedan sin joj je jako sličan, oboje više odlučuju srcem nego glavom. To ćemo morati malo da korigujemo, u skladu sa onom pričom o greškama na kojima se uči. Ćerka je u potpunosti nasledila moj karakter, prava je "macho girl", tako da u šali govorim da će joj jednog dana muž kuvati - pričao je Gurović o svojoj ćerci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.