VERUJE U USPEH U KRASNODARU: Jaramaz zadovoljan sezonom Partizana i mnogo očekuje od novog saigrača!
Ognjen Jaramaz, Foto: Adria Media TV

POVREĐEN, ALI SE UBRZO VRAĆA

VERUJE U USPEH U KRASNODARU: Jaramaz zadovoljan sezonom Partizana i mnogo očekuje od novog saigrača!

- Nisam u stanju da odigram ovu utakmicu zbog problema sa preponama. Problem je, zahteva višednevnu pauzu, ali nadam se da ću posle toga biti spreman

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan otvorio je štand u TC "Učće". Ognjen Jaramaz i Novica Veličković su se družili sa navijačima, a mlađi od njih dvojice se dotakao brojnih tema u razgovoru sa novinarima.

Jaramaz je trenutno povređen i neće moći da igra na gostovanju Lokomotivi u Rusiji.

- Nisam u stanju da odigram ovu utakmicu zbog problema sa preponama. Problem je, zahteva višednevnu pauzu, ali nadam se da ću posle toga biti spreman. Očekujem od moje ekipe da odigra na najboljem novou. Verujem da možemo da pobedimo. Biće jako teška i neizvesna utakmica. Teško gostovanje, veoma su dobra ekipa i bili jedan od favorita za samo osvajanje. Ipak, verujem u tim - rekao je Jaramaz.

Što se tiče otvaranja sezone - zadovoljan je.

- U principu jesam zadovoljan, ali je moglo da bude i bolje. Ipak, najvažnije je da smo obezbedili u narednu fazu veoma rano. Što se tiče ABA lige, neizvesnija je nego ranije. Dosta ekipa konkuriše za prve četiri, imamo i Primorsku i FMP koji je jako dobar. Veoma zanimljivo. Nismo imali kikseve osim Primorske, ali pošto su u prvih četiri ne možemo to nazvati kiksom. Mislim da smo dobro odigrali prvi deo takmičenja - konstatuje Jaramaz.

Dotakao se i dolaska Redžija Redinga u klub.

- Fenomenalan igrač koji će doprineti znanjem i iskustvom. Potrebno je vreme da se uklopi u tim, ali mislim da je debitovao protiv Mege sasvim solidno - rekao je Jaramaz

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.