DOBIO SAM ZELENO SVETLO OD TRENERA: Blagi osmeh Bjelice kad su ga pitali da li je ikad odigrao bolji meč!
Nemanja Bjelica je izjednačio rekord karijere, Foto: Printscreen/Youtube/Sacramento Kings

Mora da popravi odbranu

DOBIO SAM ZELENO SVETLO OD TRENERA: Blagi osmeh Bjelice kad su ga pitali da li je ikad odigrao bolji meč!

Srpski reprezentativac je postigao 30 poena

Objavljeno:

Nemanja Bjelica je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri, u NBA svakako, pošto je izjednačio lični rekord sa 30 postignutih poena.

Fenomenalan je bio srpski reprezentativac u pobedi Sakramenta nad Dalasom.

- Bilo bi previše da smo i ovo izgubili! Oni igraju na isti način, brzo, kao i San Antonio kog je trebalo da dobijemo. Pokazali smo da smo spremni, pa nam sad ostaje još jedan meč (protiv Hjustona) pre povratka u Sakramento - rekao je srpski košarkaš posle meča.

Pitao ga je novinar na terenu i da li mu je ovo najbolja utakmica ikada?

- Da... Jedna od najboljih. Ovde (u NBA) - svakako (smeh). Dobro sam se osećao, trener mi veruje, imao sam 'zeleno svetlo' da šutiram, što i jeste moja prednost u napadu. Morao bih da se malo popravim u odbrani. Važno je da smo mi dobili - rekao je Bjelica.

Kingsima je bila potrebna ova pobeda posle ne baš dobrog perioda.

- Pokazali smo mi naš karakter i u San Antoniju. Valja imati na umu da nam je tim ove sezone drugačiji, treba samo da igramo svih 48 minuta, a na nama je da poštujemo svakog rivala, jer u ovoj ligi svako može da da koš, svako može da vas dobije. Dalas nam je malo otežavao posao, zbog zonske odbrane nam nije bilo lako, ali dokle god imamo četvoricu šutera na terenu... Mislim, ne treba zaboraviti da nama nedostaju važni igrači, Dearon Foks, Marvin Begli... Ova ekipa raste, pred nama je svetla budućnost. Loše smo počeli sezonu, pa je sada na nama da igramo sve bolje i bolje - zaključio je momak iz novobeogradskih blokova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.