JOKIĆ POKIDAO, DENVER NESREĆNO IZGUBIO: Nagetsi poraženi posle drame od Bruklina!
Nikola Jokić, Foto: AP

NBA LIGA

JOKIĆ POKIDAO, DENVER NESREĆNO IZGUBIO: Nagetsi poraženi posle drame od Bruklina!

U dramatičnoj završnici, Netsi su pred svojim navijačima, što im je trinaesta pobeda ove sezone, a Denver polako pada na tabeli Zapadne konferencije i sada ima skor 14-7

Objavljeno:

Bio je Nikola Jokić blizu tripl-dabl učinka, dao je 24 poena, uz 11 skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno za Denver. U neizvesnoj završnici je Bruklin odneo pobedu - 105:102

U dramatičnoj završnici, Netsi su pred svojim navijačima, što im je trinaesta pobeda ove sezone, a Denver polako pada na tabeli Zapadne konferencije i sada ima skor 14-7.

Smenjivala se u nekoliko navrata prednost tokom utakmice, ali je prvo poluvreme bilo u potpunosti u znaku Bruklina. Netsi su vodili gotovo 25minuta, nisu uspeli da se odlepe ali su se i Nagetsi činili bezopasno. U jednom momentu su imali plus osam, dobra odbrana Denvera u tim momentima je odlučila da Bruklin ne pobegne na dvocifrenu prednost i dodatno se odmakne.

Odmah na startu drugog poluvremena Denver je preokrenuo i išao do maksimalnih + 4koliko je imao i sredinom poslednje deonice. Smenjivala se prednost kroz celo prvo poluvreme, a uglavnom su vodili oni koji u tom momentu imaju nalet.

Na 35 sekundi do kraja utakmice Jokić je ubacio svoj 24. poen, a dgovorio je Spenser Dinvidi koji je pogodio polaganje, da bi u narednom napadu Jokić bio udvojen, a Vil Barton nije pogodio nakon što mu je Srbin vratio loptu.

Nakon brzog faula Torijan Prins je pogodio oba bacanja i doneo Netsima plus tri. Meloun nije imao tajm-aut, Marej je rešio da solira, šutnuo trojku i promašio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.