NOVINAR PITAO TRINKIJERIJA O ZVEZDI I 'SREDNJEM PRSTU': Italijanov žestok odgovor dugo će pamtiti!
Andrea Trinkijeri, Foto: Adria Media TV

HM...

NOVINAR PITAO TRINKIJERIJA O ZVEZDI I 'SREDNJEM PRSTU': Italijanov žestok odgovor dugo će pamtiti!

Iako je tema bilo gostovanje Partizana Lokomotivi Kubanj u okviru 9. kola Evrokupa, trenera crno-belih su pokušali da isprovociraju potpuno bajatom temom

Objavljeno: 18:32h
Aleksa Radosavljević

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri obratio se novinarima pred gostovanje Lokomotivi Kubanj u okviru 9. kola Evrokupa, u kojoj bi crno-beli trijumfom mogli da "poguraju" Ruse iz takmičenja, a da sebi obezbede prvo mesto pred Top 16 fazu.

Lokomotiva ove sezone nikako da se pronađe, igra promenljivo, slabije nego što se očekuje od tima projektovanog za najveće domete u drugom po jačini evropskom košarkaškom takmičenju.

- Ne smemo da gledamo na druge ekipe, imamo tešku utakmicu, teško putovanje, iako smo naš posao već donekle i uradili. Moramo da skupimo snagu, koncentraciju da igramo pravu tešku, evroligašku utakmicu.

Lokomotiva je dovela nekoliko pojačanja u odnosu na onaj meč u Beogradu, koji je Partizan rešio u svoju korist.

- Sigurno su doveli jednog iskusnog i dobrog igrača, promenili su dva trenera i još se traže. Ne bih voleo da se svi nađu baš u sredu. Svaka utakmica je važna, drugačija, igraćemo maksimalno iako ćemo već znati neke rezultate.

Upitan za zdravstvenu situaciju u svom timu, italijanski stručnjak rekao je da su lekari crno-belih imali dosta posla u prethodnom periodu. - Imali smo mnogo povreda, jer smo posle napornog perioda malo smirili putovanja i sve što se krilo ispod površine sada je izašlo. Faliće nam neki igrači - dodao je Trinkijeri bez navođenja njihovih imena.

Iako je od Večitog derbija u Areni prošlo već nekoliko nedelja i davno je arhiviran, usledilo je jedno pitanje vezano baš za taj meč. Tačnije, za Trinkijerijevo zvanje tajm-auta "srednjim prstom", kako su to okarakterisali pojedini tabloidi.

- Jesi li ti ozbiljan? Ja nemam ozbiljan odgovor na to, oprosti - odbrusio je.

Na konstataciju novinara da mu to nije bio prvi put, Trinkijeri je odgovorio:

- Nemam mišljenje o tome, imam malo vremena da reagujem, nekada je pitanje stotinke hoće li videti sa zapisničkog stola da sam reagovao. Na primer, u Italiji se tajm-aut ne pokazuje tako, već ovako (podignuti mali prst i kažiprst, poput rogova) -

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.