HOLIVUDSKO PROROČANSTVO SE OSTVARUJE NAKON 23 GODINE: Njujork Niksi bi za novog trenera mogli da dobiju - ŽENU!
Foto: Profimedia, Youtube / Printscreen

INTERESANTNO

HOLIVUDSKO PROROČANSTVO SE OSTVARUJE NAKON 23 GODINE: Njujork Niksi bi za novog trenera mogli da dobiju - ŽENU!

Opcije za klupu Niksa koje su takođe aktuelne su i nekada čuveni plejmejker te ekipe, a kasnije i trener i jedan od tvoraca moćnog Golden Stejta, Mark Džekson, kao i nekadašnji trener Toronta i Minesote Sem Mičel

Objavljeno:

Njujork Niksi mogli bi da uđu u istoriju kao prvi tim ikada u NBA ligi koji je za glavnog trenera angažovao jednu ženu, u ovom slučaju Beki Hemon.

Kako prenose američki mediji, Beki je postala jedan od kandidata za upražnjeno mesto trenera Njujork Niksa, pošto je u petak otpušten Dejvid Fizdejl zbog slabih rezultata, a kao prelazni trener imenovan je Majk Miler.

Hemon je već ušla u istoriju košarke kao prva žena koja je angažovana za trenera u NBA ligi, kada ju je Greg Popovič pozvao u stručni štab San Antonio Sparsa.

Opcije za klupu Niksa koje su takođe aktuelne su i nekada čuveni plejmejker te ekipe, a kasnije i trener i jedan od tvoraca moćnog Golden Stejta, Mark Džekson, kao i nekadašnji trener Toronta i Minesote Sem Mičel.

Interesantno, popularan holivudski film iz 1996. godine sa Vupi Goldberg u glavnoj ulozi je priča o tome kako upravo ona vodi sa klupe ekipu Njujorka u NBA ligi, pa ko zna, možda se to 23 godine kasnije i ostvari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.