PARTIZAN UNIŠTIO MEGINE SNOVE U POSLEDNJOJ ČETVRTINI: Reding debitovao, Novica kao mladić, a Gordić dominirao!
Redži Reding, Foto: ABA liga

10. kolo aba lige

PARTIZAN UNIŠTIO MEGINE SNOVE U POSLEDNJOJ ČETVRTINI: Reding debitovao, Novica kao mladić, a Gordić dominirao!

Sva dešavanja sa mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 22:02h

Košarkaši Partizana savladali su Megu u dvorani "Ranko Žeravica" rezultatom 98:77 u okviru 10. kola ABA lige, a svoj debi u dresu kluba iz Humske upisao je Redži Reding.

Vodila je Mega tri četvrtine, igrala je odlično, zahvaljujući odličnom šutu za tri poena je pravila velike probleme crno-belima, koji su upalili motore u poslednjoj četvrtini i fantastičnom serijom uništili snove domaće ekipe.

1 / 5 Foto: ABA liga

Neverovatne procente šuta imala je ekipa Dejana Milojevića u prvoj četvrtini, Partizan je dosta smušeno ušao u meč i dugo je tražio svoju igru. Novica Veličković je bio energetsko gorvio Partizana i nije dozvolio Megi da se osetno odovji. Na terenu smo videli pravi revlveraški obračun, Mega se lalvovski borila, ali je morala da položi oružje pred mnogo kvalitetnijom ekipom.

foto: Printskirn

Prve poene u dresu crno-belih upisao je Redži Rednig, koji je meč završio sa 11, ali prva figura večerašnje utakmice bio je bez bilo kakve dileme Nemanja Gordić. Plejmejker Trinkijerijeve ekipe je bio nerešiva enigma za odbranu Mege, pogađao je sa distanc, dodava, a na kraju je nakupio 22 poena.

Kada je reč o Megi, najefikasniji je bio Simonović sa 18, a pratio ga je Ašćerić sa 16 ubačenih poena.

Sva dešavanja sa mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

ČETVRTA ČETVRTINA: Partizan je silovito krenuo u poslednji kvartal i odmah na početku je napravio osetnu prednost, dok se Mega potpuno pogubila u prvih pet minuta.

TREĆA ČETVRTINA: Videli smo veliku borbu i neizvestan meč od samog početka. Nemanja Gordić je bio udarna igla crno-belih, dok je Ašćerić bio najraspoloženiju u taboru domaće ekipe. Obe ekipe su pokvarile šut sa distance. Mega je vodila tokom većeg dela četvrtine, imao je i Partizan trenutke kada je bio u prednosti, ali je na kraju kvartal završen nerešenim rezultatom. Mega - Partizan 66:66

DRUGA ČETVRTINA: Raspucano je Mega ušla u drugi kvartal, pošto je pogdila dve vezane trojke, ali su Gordić i Zagorac odgovorili istom merom. U nastavku smo gledali veliku borbu i sjajnog Novicu, koji je nosio crno-bele i davao preko potrebnu energiju Partizanu. Na samom kraju četvrtine Rade Zagorac je postigao trojku za izjednačenje, ali je Mišković pogodio u poslednjem napadu i Mega je otišla sa minimalnom prednošću na odmor.

foto: Printskrin

Mega - Partizan 51:49

PRVA ČETVRTINA: Mega je mnogo bolje ušla u meč i nakon tri minuta imala je prednost od 10:3. Ašćerić je nosio domaću ekpiu vezavši pet poena. Sporo su izabranici Andree Trinkijerija ušli u meč, ali je Veličković probudio svoju ekipu, koja je napravila seriju od 8:0. Prve poene u dresu Partizana postigao je Redži Reding (trojka). Domaća ekipa je odgovorila serijom 6:0. Mega je zahvaljujući odličnom šutu za tri poena (5/8) dobila prvu četvrtinu 27:22.

20:00 - Utakmica u dvorani "Ranko Žeravica" je počela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.