VANJA SE POKLONIO KRALJEVIMA: Džejmsov hitac u poslednjoj sekundi za pobedu Moskovljana!
Majk Džejms, Foto: EPA

Evroliga, 12. kolo

VANJA SE POKLONIO KRALJEVIMA: Džejmsov hitac u poslednjoj sekundi za pobedu Moskovljana!

Makabi razbio Bajern

Objavljeno:

Košarkaši Real Madrid su u poslednjem meču večerašnjeg programa lagano pobedili Valensiju rezultatom 111:99 u 12. kolu Evrolige

Kraljevski klub je od samog početka nametnuo svoj ritam i do kraja meča nije ispustio vođstvo. Ovo je deveta pobeda za ekipu Pabla Lasa i sada se nalaze na drugom mestu na tabeli, dok je Valensija 15. sa skorom od četiri pobede i sedam poraza.

Madriđani su večeras imali pregršt raspoloženih igrača, a najbolji je bio Rendolf sa 18 poena. Prati ogaje Kozer sa 16, a raspoložen za igru bio je i Tomkins (14 poena).

Kod Valensije je najefikasniji bio Lojd sa 21. Vanja Marinković za 12 minuta koliko je proveo na parketu nije uspisao nijedan poen.

Košarkaši CSKA Moskve i Žalgirisa odigrali su meč za pamćenje!

Armejci su slavili sa 85:82 i to produžetka!

Pogodak za pobedu u poslednjoj sekundi delo je Majka Džejmsa.

U produžetak se otišlo nakon što je Žalgiris prokockao poslednji napad u regularnom delu zbog tri sekunde u reketu, a CSKA je promašio šut za pobedu.

Pomenuti Džejms je pored pobedonosne trojke igrao brijantno, posebno u poslednjem minutu. Igralo se koš za koš, a on je uzeo stvar u svoje ruke i maltene sam igrao.

On je na kraju postigao 19 poena, dok je Janis Strelnijeks dao 20 poena, Bejker 13, a Bolomboj 12.

Kod Žalgirisa je Tomas Volkap ubacio 19 poena, a Lukas Lekavičijus 15.

U drugom meču dana Makabi je rutinski slavio nad Bajernom.

Ponos izraela je bio bolji rezultatom 77:55.

Najefikasniji kod Makabija bio je Skoti Vilbekin sa 16 poena, a poen manje je ubacio Otelo Hanter, dok je 13 dao Jovel Zusman,.

Bajern je imao samo dvojicu dvocifrenih igrača koji su ubacili po 10 poena, a to su bili Vladimir Lučić kao i Peteri Koponen.

Evroliga, 12. kolo:

Četvrtak

CSKA Moskva - Žalgiris 85:82 Makabi Tel Aviv - Bajern Minhen 77:55 Olimpija Milano - Crvena zvezda 67:77 Real Madrid - Valensija 111:99

Petak

18.00 Himki Moskva - Barselona 18.00 Zenit Sankt Peterburg - Asvel Lion 18.45 Fenerbahče - Alba Berlin 20.30 Panatinaikos - Olimpijakos 21.00 Baskonija - Anadolu Efes

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.