SRBIJO, OTVARAJ ŠAMPANJAC: NBA as potvrdio - igra za Orlove u kvalifikacijama!
Bogdan Bogdanović u dresu Srbije, Foto: News1/ Dado Đilas

motivisan

SRBIJO, OTVARAJ ŠAMPANJAC: NBA as potvrdio - igra za Orlove u kvalifikacijama!

Uvek je tu za svoju zemlju

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović u razgovoru za sajt Svetske košarkaške federeacije rekao je da želi da sa Orlovima napravi nešto istorijsko i osvrnuo se na ovogodišnji Mundobasket u Kini.

Srbija je domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, koji je na programu u junu,

– Želimo da pobedimo na kvalifikacionom turniru na kom smo domaćini, izmamimo osmehe na lica našim navijačima i ispišemo nove stranice u istoriji srpske košarke. Kvalifikacioni turnir je veoma važan za nas. Svako voli da igra kod kuće, da oseti publiku koja je naš šesti igrač i gura nas napred. Uzbuđen sam i jedva čekam da igram, da pružim najbolje partije što mogu i pomognem Srbiji da se kvalifikuje na Olimpijske igre. Svi znaju da je Beograd ogromni košarkaški grad i turnir će da bude fantastičan. Znamo kakvu će atmosferu napraviti navijači, biće dosta bučno i to će biti prednost za nas, sigurno – – istako je Bogdanović i dodao:

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović foto: AP/Nick Wass

– Takmičiti se na Olimpijskim igrama je jedinstvena prilika za svakog sportistu, jer taj takmičarski duh, na tom nivou, to je sjajno.

Košarkaš Sakramenta se osvrnuo i na osvojeno peto mesto u Kini.

– Odigrali smo jako dobro prvi deo turnira, ali smo podbacili u najvažnijim momentima, što nas je koštalo rane eliminacije. Naučićemo na našim greškama i sledeće leto ćemo se vratiti motivisaniji da to ispravimo i pokažemo naš pun potencijal – kazao je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.