PARTIJA SEZONE NEMANJE BJELICE, ALI TRAGEDIJA ZA SRBE U NBA: Ovo veče želeće što pre da zaborave!
Nemanja Bjelica, Foto: AP

NBA LIGA

PARTIJA SEZONE NEMANJE BJELICE, ALI TRAGEDIJA ZA SRBE U NBA: Ovo veče želeće što pre da zaborave!

Bogdan se nije proslavio, samo 11 poena uz dva skoka i tri asistencije

Objavljeno: 11:59h

Veoma loše veče za timove u kojima igraju Srbi u noći između ponedeljka i utorka.

Sakramento Kingsi za koje nastupaju Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović poraženi su od Čikaga, prilično lagano, rezultatom 106:113.

Iako sam skor ne nalaže da je nužno bilo tako, već sredinom druge četvrtine višestruki prvaci NBA su se odvojili na dvocifrenu prednost, koju gotovo da nisu ispuštali do kraja.

U porazu tima iz Kalifornije Badi Hild je dao 26 poena, Holms je dodao 20, dok je Nemanja Bjelica odigrao partiju sezone sa 18 poena, osam skokova i dve asistencije, uz procenat šuta iz igre 70 odsto.

Bogdan se nije proslavio, samo 11 poena uz dva skoka i tri asistencije. Kod pobednika Zek Lavin je dao 28, Markanen je dodao 20.

Veliki derbi igra se noćas (03.00) u NBA ligi. Jokićev Denver, koji ima skor 13-4 čeka prvi tim Zapada Lejkerse (skor 17-3) s Lebronom, Kazinsom, Hauardom, Dejvisom… Prštaće u Koloradu, kvota na keca je 1,75, a na dvojku 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Denver Nagets - Los Anđeles Lejkers.

U porazu Memfis Grizlisa od Indijane sa 104:117, Marko Gudurić je dao samo tri poena, uz isto toliko skokova i dve asistencije, za 16 minuta provedenih na terenu.

Najbolji u pobedničkom sastavu bilo je Brendon Ingram sa 19 poena, ali ono što je karakterisalo igru Pejsersa je to što su se skoro svi igrači koji su igrali uspeli da upišu bar po četiri poena, a čak sedmorica je bilo dvocifrenih. To se zove timska igra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.