NIJE DONČIĆ NOVI LEBRON, VEĆ JE DŽEJMS STARI LUKA: Dalas gazi sve pred sobom, Gudurić solidan u pobedi Memfisa!
Lebron Džejms i Luka Dončić, Foto: AP

NBA

NIJE DONČIĆ NOVI LEBRON, VEĆ JE DŽEJMS STARI LUKA: Dalas gazi sve pred sobom, Gudurić solidan u pobedi Memfisa!

Novo istorijsko veče za Slovenca srpskog porekla

Objavljeno:

Marko Gudurić je u pobedi svojih Memfis Grizlisa nad Minesota Timbervulfsima rezultatom 115:107 postigao osam poena.

On je dobio gotovo istu minutažu kao i na prethodnoj utakmici sa Juta Džezom, kada je meč završio sa sedam poena. Sada je bio nešto bolji pogodivši jednu trojku iz dva pokušaja, što je očito bilo dovoljno za njegov tim.

Dalas Maveriksi slavili su nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 114:110 i tako nastavili svoj uspon ka samom vrhu NBA Zapada.

U prvom poluvremenu duela, bolje je igrala ekipa Lejkersa, delovala je mnogo raspoloženije. Izgledalo je kao da je Luka Dončić nakon šest poena u prve dve deonice napokon "štucnuo", ali Slovenac se nije složio sa tim.

Bio je pokretač Maveriksa u nastavku postigavši još 21 poen za potpunu kontrolu ekipe iz Teksasa koja je gotovo čitavo drugo poluvreme vodila i na kraju ubedljivo slavila.

Pored njega u ekipi Maveriksa istakao se i Delon Vrajt sa 17 poena. Na drugoj strani Lebron Džejms je upisao 25 poena, a Entoni "Obrva" Dejvis 27 uz 10 skokova.

RezultatI:

Bruklin Nets – Majami Hit 106:109 Minesota Timbervulvs – Memfis Grizlis 107:115 Njujork Niks – Boston Seltiks 104:113 LA Lejkers – Dalas Maveriks 100:114

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.