SPREMAO MEČ SA NOVIM POJAČANJEM, ALI... Trinkijeri otkrio zašto u timu nije bilo Redinga, Pejdža i Tomasa!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

NIJE IMAO INFORMACIJU

SPREMAO MEČ SA NOVIM POJAČANJEM, ALI... Trinkijeri otkrio zašto u timu nije bilo Redinga, Pejdža i Tomasa!

- Neprijatno je igrati utakmicu 40 minuta sa pet šutera na terenu, čuvati ih. U drugom poluvremenu smo bili puno bolji, igrali smo konkretno

Objavljeno:

Košarkaši Partizana slavili su nad Krkom sa 102:80.

Trener Andrea Trinkijeri bio je zadovoljan prikazanim i otkrio je zašto nije računao na neke od igrača.

- Neprijatno je igrati utakmicu 40 minuta sa pet šutera na terenu, čuvati ih. U drugom poluvremenu smo bili puno bolji, igrali smo konkretno. Nije bilo fantastično, ali smo napravili posao koji smo trebali. Imali smo dosta energije, videlo se da smo se odmorili. Imali smo čak nekoliko dobrih dodavanja, to je priča utakmice - rekao je Trinkijeri, a potom se i osvrnuo na izostanke:

- To su tri različite situacije. Pejdž ima malu povredu i malo sam ga odmorio. Za Tomasa sam video da nije spreman da igra, da nije dovoljno koncentrisan da igra. A što se tiče Redinga, pripremao sam utakmicu sa njim, ali su mi juče u 12 rekli da nije licenciran da igra" - izjavio je Italijan.

Vladimir Anzulović, trener Krke, takođe je istakao svežinu Partizana u prvi plan.

- Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Nema šta puno da se priča, pokazali su kvalitet večeras, ušli su u utakmicu sa dobrom energijom i videlo se da su odmorni. Ne mogu da se otmem utisku da smo imali svoje šanse, ali na kraju te male stvari prave razliku. Spremali smo nešto za Partizan, nije nam uspelo i sasvim zaslužena pobedA - rekao je Anzulović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.