TRINKIJERI NE MOŽE DA VERUJE: Partizanu se ovo desilo prvi put u sezoni!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

PRED KRKU

TRINKIJERI NE MOŽE DA VERUJE: Partizanu se ovo desilo prvi put u sezoni!

Istim povodom, oglasio se i Stefan Birčević

Objavljeno: 12:00h

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegovoj ekipi prijala pauza između utakmica i dodao da očekuje zanimljiv meč protiv Krke.

- Prvi put ove sezone, imali smo šest punih dana da se odmorimo i pripremimo za narednog protivnika. Iskren da budem, prijalo nam je posle ritma u kom smo bili. Malo smo odmorili, malo se posvetili treningu, što nam je bilo preko potrebno i sad čekamo meč protiv Krke koja ima sasvim solidnu sezonu do sada. Očekujem zanimljivu utakmicu - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

U devetom kolu ABA lige, crno-beli sutra dočekuju ekipu Krke iz Novog Mesta.

Markus Pejdž i Stefan Birčević
Markus Pejdž i Stefan Birčević foto: Starsport©

Nakon osam odigranih kola u regionalnom šampionatu, Partizan ima pet pobeda i tri poraza, dok Krka ima jedan trijumf manje.

- Krka ima solidnu ekipu, kadru da iznenadi svakog protivnika u ABA ligi. Zbog toga moramo da budemo oprezni i da ne dozvolimo nikakve oscilacije u našoj igri. Ovaj prvi deo prvenstva je pokazao da su timovi dosta izjednačeni i da je svaka pobeda veoma važna i da može biti ključna u konačnom poretku na tabeli - rekao je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

Utakmica se igra u nedelju od 20h u Areni.

Kako je naveo Partizan, za meč protiv slovenačkog tima, nivo 400 neće biti otvoren, a u prodaji su samo ulaznice za slobodna mesta na nivou 200.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.