LUKA, TI SI JOŠ BEBA ZA NAS DVOJICU! Dončić najzad nije odigrao istorijski meč, Lenard i Džordž
Luka Dončić šutira preko Pola Džordža, Foto: AP

NBA

LUKA, TI SI JOŠ BEBA ZA NAS DVOJICU! Dončić najzad nije odigrao istorijski meč, Lenard i Džordž

Mladi Slovenac je imao slabo šutersko veče iza sebe naspram raspoloženih udarnih igrača Klipersa

Objavljeno:

Kladioničarskim rečnikom rečeno, Luka Dončić je konačno ušao u minis, jer nije mogao da se izbori sa "zverima" u redovima Klipersa.

Ekipa iz Los Anđelesa lako je stigla do pobede protiv Dalasa 114:99. Pitanje pobednika je takoreći bilo rešeno već do poluvremena kada su Klipersi stekli 16 poena viška.

Jednostavno nisu mogli Maveriksi da se izbore pre svega sa udarnim tandemom Lenard - Pol Džordž, a tu je bio i uvek raspoloženi Lu Vilijams koji je sa klupe dao očekivani i pravi doprinos.

Naspram toga, "luda telad" nisu imala toliko raspoloženog Luku Dončića koji nije imao svoje šutersko veče (4/14 iz igre) i nisu imali šta da traže u ovom susretu.

Uostalom, Dončić je posle meča dobio i savet od Pola Džordža koji ga je nazvao "bebom" što on i jeste u odnosu na dvojicu prekaljenih veterana.

- Još je beba. Ima još mnogo toga i on će rasti. Stvarno će shvatiti. Već je sjajan trenutno, i biće zastrašujuće. Biće strašan kada shvati sve kako treba i kada bude u najboljim godinama - rekao je Pol Džordž o Dončiću.

Kada govorimo o strelcima, Pi Dži je postigao 26, a "Kandža" 28, Lu Vilijams je dodao još 21.

Dončić je meč završio sa 22 poena, 8 skokova i 6 asistencija, a prvi sledeći do njega bio je Set Kari sa 13 poena.

Boban Marjanović se nije previše proslavio protiv bivšeg tima pošto je za 8 minuta na terenu postigao 4 poena uz 1/4 iz igre.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.