DIVAC NA UDARU JER NIJE IZABRAO DONČIĆA: Oglasio se Lukin otac i odgovorio na priče o svađi s legendom košarke!
Vlade Divac, Foto: AP/Charlie Neibergall

reagovao

DIVAC NA UDARU JER NIJE IZABRAO DONČIĆA: Oglasio se Lukin otac i odgovorio na priče o svađi s legendom košarke!

Divac se već neko vreme nalazi na udaru medija u SAD zbog toga što nije angažovao Luku

Objavljeno: 19:31h

Novinar američkog ESPN Tim Mekmen objavio je u svojoj emisiji da je Divac, koji je generalni menadžer Sakramenta, odbio da izabere Dončića na draftu 2018. zbog toga što je u svađi sa Sašom Dončićem.

Saša Dončić oštro demantuje te Mekmenove tvrdnje u razgovoru za "Informer".

- Naravno da je sve to laž, tu nema istine. Divac i ja smo prijatelji, poznajemo se odranije i među nama je sve u redu. Čuli smo se i zajedno smo se smejali priči da je ljut na mene. Ne znam na osnovu čega je taj novinar došao do takvog zaključka. Čekajte bre, pa taj Sakramento je ozbiljan klub, prava korporacija. Zar mislite da bi se vodili ličnim utiscima prilikom izbora igrača?! Svašta! - poručuje za "Informer" Saša Dončić.

Saša Dončić je demantovao priče da je u svađi s Vladom Divcem
Saša Dončić je demantovao priče da je u svađi s Vladom Divcemfoto: Espreso

Divac se već neko vreme nalazi na udaru medija u SAD zbog toga što nije angažovao Luku. Kingsi su 2018. imali pravo da biraju drugi na draftu, a Divac je pre Dončića odlučio da uzme Marvina Beglija. Mladi srpski košarkaš sa slovenačkim pasošem završio je kao treći pik u Atlanti, koja ga je odmah prosledila u Dalas.

Dončić je posle prve sezone u NBA ligi izabran za novajliju godine, a trenutno je glavni igrač Maveriksa sa prosečnim učinkom od 30,6 poena po meču, uz 10,1 skok i 9,8 asistencija. Koliko je Luka dominantan u najjačoj ligi sveta, videlo se i u ponedeljak ujutru u pobedi njegovog tima nad Hjustonom (137:123), u kojoj je zabeležio 41 poen uz deset asistencija i šest skokova.

Lukin otac, koji je i sam bivši košarkaš, presrećan je zbog dobrih igara svog sina.

- Video sam da je čak i legendarni Medžik Džonson rekao da bi Luka mogao da bude proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige. On nije on jedini koji tako razmišlja. Što se mene tiče, samo neka je Luka živ i zdrav, a sve ostalo će doći - ističe Saša Dončić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.