BOGDAN TRAGIČAR, KAKAV BOLAN PORAZ SAKRAMENTA! Srbin šutirao kao lud, ali ovo mu se retko kad dešava! (VIDEO)
Bogdan je probao i promašio, Foto: AP/Winslow Townson

NIJE UŠLA

BOGDAN TRAGIČAR, KAKAV BOLAN PORAZ SAKRAMENTA! Srbin šutirao kao lud, ali ovo mu se retko kad dešava! (VIDEO)

Bogi je imao šut za pobedu

Objavljeno:

Da je Bogdan Bogdanović sinoć pogodio sve što je šutnuo na koš Bostona, Sakramento Kingsi bi zabeležili ubedljivu pobedu, a Srbin bi sa 55 poena postavio rekord karijere.

Na žalost navijača Kingsa, Bogdan je promašivao kao nikad u karijeri: od čak 13 šuteva za tri poena, ubacio je samo dvaput, a ukupno je šutirao 5-20 iz igre (1-2 sa linije penala). Doduše, dobro je razigravao saigrače, sa 8 asistencija.

Ipak, pojavila se nada da će Srbin biti heroj utakmice, kad je u jednom od poslednjih napada pogodio samo mrežicu sa oko 8 metara i doveo Sakramento u vođstvo od 102:101, ali Smart je u sledećem napadu "na mišiće" ubacio kratku dvojku i Boston je opet poveo.

Najteži Bogdanov šut je došao na samom kraju utakmice, pri rezultatu 103:102 za Boston. Bogi je primio loptu, šutnuo za pobedu i - promašio, i to baš. Lopta se odbila od nekoliko igrača u aut, i to je bio kraj za Kingse, koji su pošteno namučili favorizovane Seltikse.

I drugi Srbin u Sakramentu, Nemanja Bjelica, pošteno se ispromašivao: za 26 minuta na terenu šutirao je užasnih 1-7 (0-5 za trojke) i 2-2 sa linije slobodnih bacanja, a meč je završio sa 4 poena, 6 skokova i 5 asistencija.

U pobedničkom timu Džejlen Braun je ubacio 24 poena, Džejson Tejtum 20, dok je Markus Smart ubacio 17, uključujući i ključne poene na kraju utakmice.

Kod Kraljeva Badi Hild je odigrao sjajno sa 41 poenom, a pratio ga je jedino Harison Barns sa 20.

Evo Bogdanove partije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.