TRINKIJERI PRED BUDUĆNOST: Moramo da pokušamo da odvedemo utakmicu na našu košarku!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

OGLASILI SE TRENER I KAPITEN

TRINKIJERI PRED BUDUĆNOST: Moramo da pokušamo da odvedemo utakmicu na našu košarku!

Ekspedicija Partizana, danas putuje za Podgoricu gde će i trenirati u večernjim časovima.

Objavljeno:

Košarkaši Partizana putuju danas u prestonicu Crne Gore, gde će u nedelju 24. novembra, od 18 časova igrati meč 8. kola ABA lige protiv KK Budućnosti.

Posle dva važna trijumfa, u derbiju protiv Crvene zvezde MTS i protiv Ritasa u okviru 7Days Evrokupa, crno-bele očekuje još jedna teška utakmica. U nedelju, 24. novembra, Partizan NIS će u okviru 8. kola ABA j.t.d. lige igrati u podgoričkom SC Morača protiv ekipe Budućnost Voli.

Ekspedicija Partizana, danas putuje za Podgoricu gde će i trenirati u večernjim časovima. Pred polazak na put, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je izjavio:

- Budućnost ima odličan tim. U ozbiljnoj su seriji pobeda, imaju veoma talentovane igrače i uvek velike ambicije. Na nama je da nađemo specifične taktičke solucije, da pokušamo da odvedemo utakmicu na našu košarku i da igramo kako umemo - istakao je Trinkijeri.

Novica i Trinkijeri
Novica i Trinkijeri foto: Starsport©

Kapiten Partizana NIS, Novica Veličković se nakon propuštene utakmice protiv Ritasa vraća u tim.

- U Podgorici je uvek teško igrati. Ne mogu da se setim ni jedne utakmice koju je Partizan lako dobio dole, čak i kada je bio apsolutni favorit. I ove sezone, oni imaju odličan tim, iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, na deobi su prvog mesta u ligi i zaslužuju maksimalan respekt. Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobedom - poručio je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.