KSS NAŠAO ZAMENU ZA TOMAŠEVIČA: Legenda Crvene zvezde je novi generalni sekretar!
Zlatko Bolić, Foto: Starsport©

KAKO ĆE SE SNAĆI?

KSS NAŠAO ZAMENU ZA TOMAŠEVIČA: Legenda Crvene zvezde je novi generalni sekretar!

Do sada je obavljao istu funkciju, ali u Košarkaškom savezu Vojvodine

Objavljeno:

Od februara 2020. godine generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije biće Zlatko Bolić, sadašnji generalni sekretar Košarkaškog saveza Vojvodine, koji će tu ulogu preuzeti od Dejana Tomaševića, piše Direktno.rs.

Bolić je bivši košarkaš, koji je karijeru gradio od 1990. do 2009. godine. Seniorsku karijeru je počeo u dresu Vojvodine iz rodnog Novog Sada, da bi 1996. godine prešao u Crvenu zvezdu, u kojoj je ostavio dubok trag.

Dejan Tomašević
Dejan Tomašević foto: Branislav Božić

Zatim se vratio u redove Novosađana, da bi 2002. godine ponovo bio član Crvene zvezde sa kojom je osvojio šampionsku titulu 1998. godine i igrao finale Kupa Radivoja Koraća (tadašnji pandan današnjem Evrokupu).

U inostranstvo je otišao godinu dana kasnije, kada je prešao u Strazbur, a onda je igrao u Atlasu, Hemofarmu, Radničkom, Metalcu i Kečkemeti. Bio je član reprezentacije Jugoslavije, a sa selekcijom do 22 godine osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu 1996. u Turskoj.

Karijeru je završio 2009. godine, od 2011. godine je počeo trenersku karijeru i do sada je bio generalni sekretar Košarkaškog saveza Vojvodine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.