TRINKIJERI IMAO SVOJ ŠOU PRED NOVINARIMA: Čekamo da DHL donese Novici novo koleno, moji igrači nisu neozbiljni!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

evrokup, 8. kolo

TRINKIJERI IMAO SVOJ ŠOU PRED NOVINARIMA: Čekamo da DHL donese Novici novo koleno, moji igrači nisu neozbiljni!

Crno-bele do kraja grupne faze očekuju mečevi protiv Lokomotive i Limoža

Objavljeno: 22:41h

Košarkaši Partizana savladali su Ritas u 8. kolu Evrokupa i tako se plasirali u TOP 16 fazu.

Izabranik crno-belih Andrea Trinkijeri je izašao pred novinare nakon meča, pa evo i njegove izjave nakon velikog uspeha Partizana.

- Postoje stvari koje smo večeras radili veoma dobro. Sa druge strane, tu su stvari za koje trenutno apsolutno nemam objašnjenje. Ono što je bitno je da smo završili posao i da smo se plasirali u drugi krug. Ipak, evidentno je da postoji mnogo stvari na kojima moramo da radimo. Najviše me je brinulo što smo pravili razliku, ali nismo znali kako da je sačuvamo. To je jedna od stvari koje treba da poboljšamo - zaključio je trener Partizana.

- Ušli smo u top 16, to je prvo, igrali smo protiv čvrstog rivala koji ne odustaje, bilo je dobrih i loših stvari, generalno je najvažnija pobeda, imali smo dva naleta u poluvremenima i to je bilo dovoljno za prednost. Trebalo je da budemo bolji u držanju te prednosti, promašili smo previše bacanja u završnici, o tome ćemo porazgovarati.

foto: Starsport©

Bilo je pitanja i o tome da li mu je ekipa delovala neozbiljno jer se kockala sa razlikom.

- Može biti da je neozbiljan trener? Ne mislim da su neozbiljni, svi smo videli da to nije prihvatljivo, mislim da nam treba malo odmora, jer kopamo već dugo vremena. Desilo je da je svaki meč važan, derbi, Venecija, Tofaš... Moji igrači će učiniti da to izgleda bolje kada odemo na 15 i 17, da to pametno zadržimo. Nisu neozbiljni, ali ima problema koje moramo rešiti.

Bilo je reči i o Dušanu Miletiću, talentu koji je odigrao četiri minuta, ali i Novici Veličkoviću, koji je izneo teret derbija za vikend.

- Miletić je 10 kila od maja skinuo, izgleda kao igrač i svaki minut koji mu damo je važan, on nije tako mlad, ali je mlad jer nije igrao. To je minut za Partizan, budućnost Partizana. Dok budem mogao, uvek ću pružiti šansu jer je zavredio. Fantastičan je dečko, sluša, svi ga vole, mislim da je naše dete i moramo našem detetu pomoći. Nole se mnogo potrošio u nedelju. Nismo dobili novo koleno za danas, pa čekamo da dođe DHL sa novim kolenom za njega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.