IMAĆE VELIKI MOTIV PROTIV NAS: Može li Zvezda do pobede u Evroligi ili porazima nema kraja?
Andrija Gavrilović, Foto: Starsport©

evroliga

IMAĆE VELIKI MOTIV PROTIV NAS: Može li Zvezda do pobede u Evroligi ili porazima nema kraja?

- To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom", rekao je Gavrilović

Objavljeno: 13:02h

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović i kapiten ekipe Branko Lazić izjavili su danas da će naredni protivnik Žalgiris imati veliku želju da prekine niz od tri poraza u Evroligi.

- Naredna utakmica je još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku, nakon novog putovanja, i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom - rekao je Gavrilović za sajt kluba.

Zvezda će u četvrtak gostovati Žalgirisu u Evroligi, dva dana posle poraza od Albe u Berlinu.

Žalgiris je vezao tri izgubljene utakmice u Evroligi i ima skor 3/6. Crvena zvezda je još lošija sa dve pobede i sedam poraza, što je uz Zenit najlošiji učinak u prvih devet kola Evrolige.

- Moramo da pronađemo rezerve, odigramo dobru utakmicu i odgovorimo našom energijom. U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening nakon još jednog dugog puta i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren - kazao je Gavrilović.

Branko Lazić
Branko Lazić foto: Starsport©

Kapiten ekipe Branko Lazić je rekao da Žalgiris ima veliku energiju i želju da prekine niz od tri poraza.

- Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu, i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri - rekao je Lazić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.