TRINKIJERI OČEKUJE ŽURKU PROTIV RITASA U ARENI: Protiv Zvezde je bilo kao da su nam stavili tegove!
Andrea Trinkijeri na treningu dan pred utakmicu, Foto: Adria Media TV

Nova meč lopta za crno-bele

TRINKIJERI OČEKUJE ŽURKU PROTIV RITASA U ARENI: Protiv Zvezde je bilo kao da su nam stavili tegove!

Trener Partizana je rekao da nema mesta opuštanju

Objavljeno: 10:35h
Aleksa Radosavljević

Partizan je propustio dve "meč lopte" da overi plasman u Top 16 fazu Evrokupa, a novu, treću priliku, će imati u sredu uveče pred svojim navijačima protiv Lijetuvos Ritasa.

Crno-belima u goste dolazi stari dužnik iz prošle sezone, koji ih je sprečio da stignu do četvrtfinala ovog takmičenja i sada je idealna prilika za osvetu.

- Sezona jedne ekipe nije nikad linija. Imali smo super momenat na početku, a onda smo bili manje briljantni. Bili smo spori, imali smo povrede, a sad se nadam da će opet biti dobar momenat. Ova utakmica dolazi u pravom trenutku - rekao je Andrea Trinkijeri pred poslednji trening uoči utakmice.

Litvanci ove sezone ne igraju dobro kao prethodne, ali i dalje su u igri za prolazak u narednu fazu.

- Baš poštujem Ritas, igraju sa svima do kraja. Još su u igri da prođu grupu... Oni igraju i mi moramo igrati 40 minuta. Neće se sigurno predati i sigurno neće igrati loše. Ako mislimo da će tako biti, na lošem smo putu. Moramo da igramo 40 minuta, da pazimo na velike stvari, male stvari, na detalje, na koncentraciju... Moramo imati opet energiju da igramo čvrst meč - rekao je o rivalu Trinkijeri.

Andrea Trinkijeri kaže da je zaboravio na pobedu u derbiju
Andrea Trinkijeri kaže da je zaboravio na pobedu u derbijufoto: Starsport©

Crno-beli su se napunili i samopouzdanjem pobedom nad Crvenom zvezdom u Večitom derbiju.

- Zaboravio sam utakmicu, to mi je posao. Gledam samo na sledeću. Igrači su osetljiviji na te stvari, a ja moram da mislim na utakmicu i da pripremim meč najbolje moguće. Moramo da se oporavimo. Nema tu zezanja. Bila je izuzetno teška utakmica sa Zvezdom, u jednom trenutku sam osećao kao da su nam stavili tegove. Sve je bilo sporo, teško, tvrdo... Prošlo je tri dana, nema mnogo priče.

Crno-beli su posle mnogo putovanja na startu sezone sada u prilici da nekoliko dana treniraju u svojoj kući i ne putuju nigde.

- To je četvrti trening u ovoj hali. Biće to festival. Parti ("žurka", na engleskom). Nadam se da će to sada postati naša kuća sve više i više - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.