POTRESI NA MALOM KALEMEGANU: Poznato zašto je Gist odstranjen iz tima za Albu - ima veze i sa Filipom Čovićem!
Džejms Gist i Filip Čović, Foto: Starsport©

HM...

POTRESI NA MALOM KALEMEGANU: Poznato zašto je Gist odstranjen iz tima za Albu - ima veze i sa Filipom Čovićem!

Mislite li da ima istine u ovim navodima?

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist posvađao se s prvim trenerom kluba Andrijom Gavrilovićem u nedelju posle poraza od Partizana, piše Informer.

Gavrilović je posle utakmice u svlačionici zamerio američkom krilnom centru što je napravio tehničku, ali ovaj mu nije ostao dužan, pa je došlo do žučne rasprave.

- Gist već neko vreme nije zadovoljan dešavanjima u timu i zbog toga je došlo do svađe. Posle utakmice s Partizanom rekao je Gavriloviću da je glavni krivac za to što ekipa u poslednje vreme igra katastrofalno. Takođe, Gistu smeta i to što pojedini igrači imaju veću minutažu nego što zaslužuju, a tu prvenstveno misli na plejmejkera Filipa Čovića - kaže izvor blizak klubu za već pomenuti medij.

Gist protiv Partizana
Gist protiv Partizana foto: Starsport

Gist će zbog kazne propustiti mečeve u Evroligi protiv Albe i Žalgirisa, a umesto njega šansu će dobiti Nikola Jovanović i Derik Braun. Naš sagovornik ističe da će se krilni centar ipak vratiti u tim posle ove dve utakmice jer Zvezda ne može da priušti prevremeni raskid ugovora sa Amerikancem.

- Zvezda je samo trenutno suspendovala Gista i on će uskoro biti vraćen u tim. Crveno-beli nisu u situaciji da otpuste američkog košarkaša, jer bi u tom slučaju morali da mu isplate sav novac koji mu sleduje po ugovoru. To svakako ne odgovara čelnicima kluba, jer Gistov ugovor važi dve godine, a godišnja plata mu iznosi 580.000 evra - objašnjava isti izvor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.