SLIKANJE S MAGARCEM KIMIJEM ZA 10 EVRA! Zbog ovog transparenta Grobari su sinoć popili batine u Areni!
Grobari su vređali Miloša Radisavljevića Kimija i zato je nastala tuča, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv/Dado Đilas

Tada je nastao haos

SLIKANJE S MAGARCEM KIMIJEM ZA 10 EVRA! Zbog ovog transparenta Grobari su sinoć popili batine u Areni!

Posle transparenta kojim su ga isprozivali, Grobari sa južne tribine su bili još žešči u svojim uvredama na račun vođe frakcije "Partizanovci"

Objavljeno:

I ovaj košarkaški Večiti derbi obeležila je tuča i to međusobna među Grobarima.

Sredinom druge četvrtine u "Štark areni" došlo je do žestokog obračuna među pristalicama crno-belih. Bilo je makljanje sa svih strana, bio je i stampedo, a neki od navijača su čak poskakali u svečane i VIP lože kako bi pobegli pred razjarenom masom u potrazi za tučom.

Sve se to zbilo na tribini na kojoj se nalazi odvojena frakcija Grobara pod imenom Partizanovci, a čiji je jedan od lidera Miloš Radisavljević Kimi i upravo bi u tome mogao da se nalazi razlog zbog čega je došlo do ovog žestokog fizičkog obračuna.

Naime, Radisavljević je bio predmet prozivki i uvreda koje su stigle od Grobara koji drže "šipku" na južnoj tribini.

Najpre su mu posvetili transparent u kome su mu poručili da su mu Vandal boys-i (podgrupa Grobara) napravili tribinu, da bi potom stigle i još brutalnije uvrede na njegov račun.

U jednom trenutku je podignuta zastava na kojoj je lice Kimija Radisavljevića bilo stavljeno na telo magarca i na kojoj je pisalo "Akcija - slikanje s magarcem 10 evra".

Nakon toga je nastao haos i tuča koja je trajala nekoliko minuta, ali je na vreme reagovala Žandarmerija i sprečila da nasilje eskalira i da bude više i teže povređenih, a pre svega da ne nastradaju obični navijači i gledaoci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.