GORDIĆ O TIŠINI U SVLAČIONICI: Nisam hteo ništa da kažem, ali sam osetio!
Nemanja Gordić posle pobede u derbiju, Foto: Adria Media TV

odjeci derbija

GORDIĆ O TIŠINI U SVLAČIONICI: Nisam hteo ništa da kažem, ali sam osetio!

Iskusni plejmejker je zadovoljan svojom igrom i pobedom nad evroligaškom ekipom

Objavljeno: 09:32h

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u dramatičnoj završnici prvog Večitog derbija u sezoni.

Nemanja Gordić je bio jedan od najboljih pojedinaca u ekipi crno-belih i pokazao da je uvek inspirisan kada igra protiv crveno-belih.

- Osećaj je fenomenalan, nije obična utakmica jer pobeda u derbiju znači više od dva boda. Nije bila lepa utakmica, mnogo promašenih otvorenih šuteva, loši procenti za tri, ali na našu sreću mi smo imali više energije i pokupili smo više lopti i ničijih skokova kad je bilo bitno - rekao je Gordić.

Nemanja Gordić je bio jedan od najboljih u timu Partizana
Nemanja Gordić je bio jedan od najboljih u timu Partizanafoto: Starsport©

Iskusni plejmejker je pogodio neke važne šuteve i zadovoljan je kako je ekipa odigrala poslednju deonicu kada je Zvezda sustigla njihovu prednost.

- Meni je drago da su ušle u poslednjoj četvrtini, trebalo nam je u tom trenutku, ali zahvalio bih se i publici, bila je dobra atmosfera. Nije lako bilo ni sudijama trude se da pogledaju sve što treba da bi doneli pravu odluku. To ubija ritam, ali na našu sreću smo pobedili.

Kako je sam ispričao novinarima on je pred utakmicu imao osećaj da će njegova ekipa ostvariti trijumf.

- Nisam hteo ništa da komentarišem pre utakmice, ali osetio sam dobru stvar, bila je tišina u svlačionici praktično sve vreme. Momci su bili koncentrisani i motivisani da možda posle lošijeg perioda što se tiče igre i rezultata makar pokažemo da smo i dalje onaj Partizan koji je odigrao fenomenalno protiv Kubanja pre 15, 20 dana. Sezona je naporna, nije umor nešto što stigne posle dva dana već sva ona putovanja sa početka, sve to stigne. Nije lako igrati u takvim okolnostima, ali smo protiv Zvezde imali pravu energiju - dodao je Gordić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.