BOGDAN NI U PARTIZANU NI U FENERU NIJE VIDEO OVAKVU DRAMU! Noć pobede za Srbe u NBA, JOKIĆ SOLIDAN! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović i Kingsi hitaju ka plej ofu, Foto: AP/Rich Pedroncelli

NBA LIGA

BOGDAN NI U PARTIZANU NI U FENERU NIJE VIDEO OVAKVU DRAMU! Noć pobede za Srbe u NBA, JOKIĆ SOLIDAN! (VIDEO)

Sakramento je iznenadio trenutno najbolji tim u NBA

Objavljeno:

Poslednji napad za Boston, Sakramento vodi 100:99, Markus Smart baca "floter" i on ulazi... NE! Lopta je izašla iz koša, NIKO ne zna kako i zašto, a Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i mladi Sakramento Kingsi podigli su ruke da proslave pobedu nad liderom NBA lige!

Dobro, bilo je ovakvih utakmica još u Bogdanovoj karijeri, možda smo preterali sa naslovom, ali morate i sami da pogledate kako je Smartova lopta izašla:

Neverovatno, zar ne?

Badi Hild, koji je šutnuo loptu na tribine, u potpuno istočnoevropskom maniru, reklo bi se, bio je najzaslužniji za pobedu Kingsa, sa 35 ubačenih poena, i čini se da Vlada Divca nije prevario "njuh" kad je reč o ovom mladiću sa Bahama.

Nogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica bili su među ključnim igračima "kraljeva".

Bogi je za 31 minut šutirao 5-14 (2-7 za trojke) i postigao 12 poena, ali je zato uz 3 skoka i 2 ukradene lopte imao i sjajnih 10 asistencija.

Bjelica je igrao takođe 31 minut, šutirao 5-10 (1-4 za trojke) i 1-2 penale, i na kraju zabeležio 12 poena, čak 14 skokova i 4 asistencije.

Evo partije Nemanje Bjelice:

A evo i Bogdanove:

Denver Nagetsi i Nikola Jokić su zabeležili rutinsku pobedu protiv Memfisa (131:114), a Somborac je za 26 minuta šutirao 4-7 (1-3 trojke) i zabeležio 9 poena, 5 skokova i 8 asistencija.

Najefikasniji u Denveru bio je Džamal Marej sa 39 poena.

Kod "grizlija" najbolji je bio Džeren Džekson sa 22 poena, dok je naš Marko Gudurić bio prilično loš, sa 2 poena za 22 minuta (šut iz igre 1-9, trojke 0-4).

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.