BRUTALNA IZJAVA BERONA: Izlupali su nas po zadnjici!
Bili Beron, Foto: Adria Media TV

espreso na licu mesta

BRUTALNA IZJAVA BERONA: Izlupali su nas po zadnjici!

- Da je prošla ’odbojka’, sve bi bilo drugačije - rekao je Amerikanac

Objavljeno:

Kao i mnogo puta ove sezone Bili Beron je bio najbolji pojedinac Zvezde, koja je poražena od Asvela u 9. kolu Evolige - 74:72.

Amerikanac je upisao 16 poena, a nakon meča je bio oštar prema sebi i svojim saigračima.

- Teško je analizirati utakmicu, a da prethodno nismo pogledali snimak. Jednostavno, nismo rešavali situacije koje smo morali, a oni su nas izlupali po zadnjici - rekao Beron.

foto: Starsport©

Novinari su ga pitali nakon meča da li je poslednji napad u četvrtom periodu trebalo da ide na Dejana Davidovca i zašto on nije rešavao?

- To je bilo skroz u redu, dobili smo promenu odbrambenih igrača, što smo i tražili, tako smo i napali koš. Šteta je što nismo završili na vreme, imali smo situaciju iz drugog plana. Takva je akcija kada se izvuče željeni odbrambeni igrač i napadneš ga prodorom. Da je prošla ’odbojka’, sve bi bilo drugačije.

Na pitanje da li ovakav poraz psihički utiče na ekipu, Beron je odgovorio:

- Ne, idemo dalje.

Crveno-bele u nedelju očekuje Večiti derbi, koji je na programu od 20 časova u Štark areni, a domaćin je ekipa Partizana.

- Šta da kažem, idemo dalje... Svesni smo da nas čeka velika utakmica, imamo 48 sati da se pripremimo. Ne smemo da dozvolimo da sve ovo utiče na nas. Sigurno nećemo plakati zbog poraza. Sada je važno da odigramo veliku utakmicu u nedelju. Spremni smo da radimo jako već ujutru.

Kakvu utakmicu očekuješ?

“Igraće jako na oba kraja terena. Pokušaće da iskoriste naše slabosti i mane iz ovog meča, a mi ćemo morati da poradimo na tome da budemo bolji u napadu, da lopta ide bolje, da budemo konkretniji i brži. Odbrana je sasvim dobra - zaključio je Beron.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.