ZVEZDA ODBILA PARTIZANOVU PONUDU DA PRODAJE KARTE ZA DERBI: Dogovorili smo se da nećemo tako!
Crvena zvezda se oglasila saopštenjem, Foto: Damir Dervišagić

Ekspresan odgovor

ZVEZDA ODBILA PARTIZANOVU PONUDU DA PRODAJE KARTE ZA DERBI: Dogovorili smo se da nećemo tako!

Da li to znači da u Areni neće biti gostujućih navijača u nedelju uveče?!

Objavljeno: 12:03h

Crvena zvezda je odbila ponudu Partizana da njeni navijači dobiju 1.000 ulaznica za predstojeći Večiti derbi u ABA ligi.

Crveno-beli su putem saopštenja na svom sajtu saopštili da ne žele da učestvuju u prodaji i kupovini ponuđenog kontigenta ulaznica, jer to krši pravila i propozicije ABA lige.

- KK Crvena zvezda zahvaljuje se KK Partizan na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta od 1000 ulaznica koje su namenjene za navijače Crvene zvezde za nedeljnu utakmicu 7.kola ABA lige jtd.

Crvena zvezda traži da se poštuju propozicije ABA lige
Crvena zvezda traži da se poštuju propozicije ABA ligefoto: Starsport©

Međutim, ovom prilikom ističemo da ne možemo da učestvujemo u prodaji, niti kupovini ovih karata, jer bi time prekršili osnovne i najvažnije propozicije ABA lige.

Naše sportske rivale podsećamo ovom prilikom da smo zajednički, i jednoglasno izglasali na Skupštini ABA lige tokom leta i član 3.10 propozicija u kome se jasno navodi „ da se svim klubovima ABA lige zabranjuje organizovano vođenje navijača na gostujuće utakmice“.

KK Crvena zvezda očekuje potpuno poštovanje propozicija koje smo zajednički izglasali na Skupštini ABA lige, a to znači da je neophodno da nam se obezbedi minimum 10 karata za menadžment kluba, kao i da utakmica protekne u sportskoj atmosferi, potpuno u skladu sa propozicijama ABA lige.

Kao klub koji nikada nije ni uveo praksu derbija bez gostujućih navijača, KK Crvena zvezda ne može da utiče na eventualnu odluku našeg rivala da li će kontigent od navedenih 1000 karata pustiti u slobodnu prodaju ili ne, za sektor koji je eventualno namenio navijačima Crvene zvezde, vodeći računa o potencijalnim bezbednosnim izazovima - poručili su sa Malog Kalemegdana.

Podsećamo da je Partizan ponudio 1.000 karata za navijače crveno-belih koji žele da prisustvuju predstojećem Večitom derbiju koji se igra u nedelju od 20 časova.

Zvezda danas (19.00) u Areni čeka Asvel, tim koji su mnogi proglašavali za autsajdera, ali su Francuzi dosad odigrali iznad očekivanja u Evroligi. Kvota na čistog keca je 1,30, a na trijumf Zvezde s više od 7,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Asvel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.