I ON KREĆE PUTEM MARKA PECARSKOG: Još jedan Partizanov talenat ide u FMP!
Đorđe Pažin će izgleda seniorsku karijeru započeti u Železniku, Foto: Starsport©

Čeka se potvrda

I ON KREĆE PUTEM MARKA PECARSKOG: Još jedan Partizanov talenat ide u FMP!

Talentovani košarkaš je odbio da potpiše prvi profesionalni ugovor sa crno-belima

Objavljeno:

Izgleda da će još jedan Partizanov talenat završiti uFMP-u iz Železnika. Posle Marka Pecarskog u timu iz predgrađa bi mogao da završi i Đorđe Pažin.

Talentovani junior je blizu potpisivanja ugovora sa "panterima", prenosi portal "Basketballsphere".

Tinejdžer rođen 2001. godine je posle boravka u Italiji došao kao 16-godišnjak u mlađe kategorije crno-belih da bi te sezone u Superligi, već kao 16-godišnjak bio pozajmljen zemunskoj Mladosti.

Partizan večeras (18.00) u Turskoj ima priliku da i definitivno overi plasman u narednu fazu Evrokupa. Ali i domaći Tofaš ima ambiciju da trijumfom uplaovi u mirne vode. Kvota na pobedu crno-belih je 2,30, dok je kec 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Tofaš - Partizan.

Prethodnu sezonu je proveo u juniorskom timu Partizana, trenirao je s prvim timom, ali nije dobijao šansu da zabeleži minute na utakmicama.

Nakon što je napunio 18 godina, Partizan je, prema članu 80 Registracionog pravilnika KSS, ponudio i poslao u KSS nepotpisani prvi profesionalni ugovor. Međutim, Pažin je odbio da ga potpiše, u želji da pronađe sredinu u kojoj će igrati i dobiti minute.

Podsećamo da je bio član svih mlađih reprezentativnih selekcija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.