TRINKIJERI: Zanima me samo pobeda!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

evrokup

TRINKIJERI: Zanima me samo pobeda!

Utakmica u turskom gradu Bursa igra se u sredu od 18 časova. Partizan ima učinak od pet pobeda i jednog poraza, dok Tofaš ima polovičan skor 3-3

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri najavio je pred put u Tursku da će crno-beli ići na pobedu protiv Tofaša, sa kojim se sastaje u sedmom kolu Evrokupa.

Utakmica u turskom gradu Bursa igra se u sredu od 18 časova. Partizan ima učinak od pet pobeda i jednog poraza, dok Tofaš ima polovičan skor 3-3.

- Želimo dobru utakmicu i pobedu, to me zanima. Iskreno, zanima me i poraz manjom razlikom nego što je smo mi njih pobedili na našem terenu - rekao je Trinkijeri novinarima u Beogradu pred put.

foto: ABA liga

- Opet teško gostovanje, opet teška utakmica. Imamo nekoliko igrača koji još nisu sposobni, ali imaćemo dva dobra treninga i nadam se da će to puno da pomogne. Moraćemo da igramo glavom - istakao je strateg crno-belih.

Za tursku ekipu je imao samo reči hvale.

- Napadački tim, koji 100 komada može lako da postigne. To smo osetili kod nas u prvom poluvremenu. Uspeli smo da ih uhvatimo. Moraćemo odbrambeno da budemo izuzetno koncentrisani, kao i na detalje, iskusne igrače - zaključio je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.