PARTIZAN 'TERA' UPRAVU ZADRA: Crno-beli preboleli poraz od Venecije!
Foto: ABA liga

6. kolo aba lige

PARTIZAN 'TERA' UPRAVU ZADRA: Crno-beli preboleli poraz od Venecije!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 19:51h

Košarkaši Partizana savladali su Zadar na njihovom terenu u šestom kolu ABA lige rezutlatom - 72:57.

Ovo je četvrta pobeda crno-belih, dok su Zadrani i dalje jedina ekipa koja nema trijumf u regionalnoj ligi. Nije bilo ni malo veselo u dvorani "Krešimir Ćosić", pošto su navijači Zadra tokom meča pevali protiv uprave i stavili jasno do znanja da ne žele da gledaju ovako loš svoj tim.

Od samog poćetka je bilo jasno da su crno-beli mnogo kvalitetnija ekipa od Zadra, koji ove sezon igra katastrofalni i moraće prilično da se pomuči ako želi da opstane u ABA ligi.

Nije Partizan odigrao ništa specijalno, ali bez bilo kakvih problema došao do pobede. U prvom poluvremenu krasio ih je dobar šut, kojim su kompenzovali veliki broj izgubljenih lopti. U nastavku su samo održavali prednost, a Zadar ni u jednom trenutku nije zaprertio da može do preokreta.

Najbolji u redovima Parnog valjka bio je Markus Pejdž sa 14, a jedini dvocifreni pored plejmejkera Partizana bio je Ognjen Jaramaz sa 13 poena. Alen je sa druge strane zabeležkio 16 poena.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

Četrta četvrtina: Crno-beli kao da su se zasitili u poslednjoj deonici, pa su energetski slabije ušli i u četvrtu četvrtinu. Za prvih pet minuta ovog kvartala, crno-beli su zabeležili veliki broj izgubljenih lopti i postigli su samo četiri poena, što Zadar ponovo nije iskoristio

Treća četvrtina: Mali broj poena i veliki broj grešaka je nešto što smo gledali u prvih 5 minuta drugog poluvremena, a monotoniju je trojkom razbio Nemanja Gordić.U nastavku su crno-beli bez većih problema uvećavali prednost. Samo čudo može da se dogodi pa da Partizan ne pobedi na večerašnjem meču, pošto je razlika u kvalitetu veoma jasna. Najefikasniji u redovima crno-belih je Pejdž sa 14, a prati ga Jaramaz sa sedam.

Druga četvrtina: Ubedljiva partija crno-belih u nastavku. Vidi se jasna razlika Partizana u odnosu na fenjeraša ABA lige. Parni valjak odlično šutira večeras, za tri poena imaju 8 od 16, dok im je procenat za 2 60 posto, pa su tako anulirali čak 11 izubljenih lopti. Partizan vodi rezultatom 45:30.

1 / 1 Foto: ABA liga

Prva četvrtina: Dosadašnju utakmicu u dvorani "Krešimir Ćosić" obeležile su serije poena obe ekipe. Smenjivali su se u vođstvu, ali je Partizan bio bolji na samom kraju deonice i trenutno ima prednost 18:14. Najefikasniji u redovima crno-belih su Jaramaz i Pejners sa po pet poena, dok se kod domaćina niko nije istakao.

18:00 - OVO SU PRVE PETORKE:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.