I AMERIMA ĆE PRESTATI DA DAJE IZJAVE! Jokić dao koš za pobedu, a Majk Meloun je opet morao da ga brani od novinara!
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/Dont Tell

NAPADAJU GA BEZ RAZLOGA

I AMERIMA ĆE PRESTATI DA DAJE IZJAVE! Jokić dao koš za pobedu, a Majk Meloun je opet morao da ga brani od novinara!

Denver se vratio posle minusa od 21 poen u poslednjoj deonici

Objavljeno:

Denver Nagetsi su pobedili protiv Filadelfije sa 100:97 iako su gubili sa 21 poenom razlike u četvrtoj četvrtini, a odlučujući koš postigao je Nikola Jokić u poslednjim sekundama utakmice.

- Džamal je vikao sa klupe: 'Samo nemojte da odustanete, nemojte da odustanete!'. I jednostavno nismo odustali. Vraćali smo se i ranije u mečeve, nikad ovako, ali nikada ne odustajemo. Imali smo odličnu poslednju četvrtinu, postigli smo preko 30 poena i bilo je zaista odlično. Mnogo su nam pomogli i navijači koji su nas podigli svojom podrškom - rekao je nakon meča Nikola Jokić.

Majk Meloun
Majk Meloun foto: Printscreen/Youtube/Harrison Wind

Jokić je postigao 26 poena, uključujući i neverovatni pogodak za trijumf, a Meloun je morao da brani srpskog centra. On smatra da Nikoli ne treba suditi površno.

- Kao što ste videli prošle sezone u plejofu.... u Nikolinom slučaju ne treba suditi po koricama knjige. On možda ne izgleda kao najspremniji atleta, ali možete da igrate sa njim pod košem i on može da pogodi šut za pobedu, kao što je to i uradio danas - rekao je Meloun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.