MICIĆ ODGOVORIO ATAMANU: To što on priča mi ne pomaže, sve što imam nije mi dao Bog!
Vasa Micić, Foto: EPA

evroliga

MICIĆ ODGOVORIO ATAMANU: To što on priča mi ne pomaže, sve što imam nije mi dao Bog!

Posebno je svima zaparalo uši što ga je Ataman javno kritikovao upotrebivši reči “neprihvatljivo” i “neprofesionalno”

Objavljeno:

Još jedna MVP partija Vasilija Micića...

Njegov Efes je bio ubedljiv protiv Olimpijakosa u Pireju (86:67), a Vasa je ponovo oborio lični rekord po broju ubačenih poena na jednom evroligaškom meču – 27 poena (9-6 za dva, 6-5 za tri, 5 as).

Vasilije je u intervjuu za portal Eurohups odmah posle meča objasnio da li je ovakva igra bila odgovor na slabije izdanje u utakmici protiv Panatinaikos u prethodnom kolu, kada ga je i javno kritikovao trener Ergin Ataman.

- Ako tako gledate, može da bude. Ali, ja ne gledam tako. Za mene je svaki dan nova prilika. Ako imate loš dan, ne smete da to shvatite lično. Svakome može da se dogode loši dani i loši momenti. Na meču sam se osećao dobro. I to je to. Idemo dalje.

Posebno je svima zaparalo uši što ga je Ataman javno kritikovao upotrebivši reči “neprihvatljivo” i “neprofesionalno”.

Ergin Ataman
Ergin Ataman foto: Saša Pavlić Koky

- To je nešto što je bilo javno. Rekao sam već nekoliko puta. Ja imam svoj put. Tim putem sam stigao do ove tačke. Važno mi je da imam dobru rolu u timu. A to sam i zaslužio. Nije mi sve ovo dao bog, već sam zaslužio. Trener ima pravo da kaže sve što želi. Na pravom sam putu i mislim da je to dobro za mene. Ta kritika mi nije ni pomogla, niti me je učinila lošiji. Ne doživljavam to lično - tvrdi Micić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.