NOVI DOPING SKANDAL U NBA! Zvezda suspendovana na 25 utakmica jer je bio pozitivan na antidoping testu!
Džon Kolins je pao na doping testu, Foto: AP

Uhvaćen

NOVI DOPING SKANDAL U NBA! Zvezda suspendovana na 25 utakmica jer je bio pozitivan na antidoping testu!

On je drugi igrač od početka sezone kome su pronađene nedozvoljene supstance u krvi

Objavljeno:

Novi doping skandal drma NBA! Posle DiAndrea Ejtona koji je suspendovan zbog kršenja antidoping pravila, iz istog razloga je kažnjen i igrač Atlante Džon Kolins.

NBA je saopštila da je krilni centar Hoksa suspendovan na 25 mečeva i da za to vreme neće primati platu zbog toga što je bio pozitivan na antidoping testu.

Kolinsu je u krvi pronađen hormon rasta (GHRP-2).

- Najpre bih želeo da se izvinim mojim saigračima, organizaciji, navijačima, poslovnim partnerima i zajednici zbog cele ove situacije. Razumem uticaj ovoga na ono što mi pokušavamo da postignemo zajedno ove sezone i frustriran sam i razočaran u sebe zato što sam stavio ceo klub u ovu situaciju. Uvek sam bio veoma oprezan šta unosim u svoj organizam, ali uzeo sam suplement bez mog znanja i koji je bio kontaminiran nedozvoljenim komponentama. Planiram da se žalim na svoju suspenziju na arbitraži kako bih mogao da se vratim na teren što pre i nastavim da doprinosim timu - naveo je u svom saopštenju Kolins povodom čitavog slučaja.

On je već uzeo savete od NBA antidoping programa kako bi podneo svoju žalbu.

Kolins je bio 19. pik na draftu 2017. godine, a eksplodirao je na početku ove sezone sa prosečno 17 poena i 8,8 skokova po utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.