Partizan jasan: Igraćemo Evrokup, makar nas KSS isključio!

nema ustupaka

Partizan jasan: Igraćemo Evrokup, makar nas KSS isključio!

Funckioner crno-belih Dragan Todorić jasno je poručio da klub iz Humske neće odstupati
Objavljeno:

U Partizanu nisu spremni ni na kakve ustupke. Crno-beli su odlučili da igraju Evrokup naredne sezone i tako će i biti. To je potvrdio i funckioner kluba iz Humske, Dragan Todorić.

Saša Pavlić Koky, Dragan Todorić
- Odlučili smo da igramo Evrokup, naravno, ako dobijemo pozivnicu, i taj stav nećemo menjati makar nas KSS isključio! Spremni smo na sve, pa i na takav scenario. - Svih 12 klubova ABA lige stavilo je potpis da će igrati Evroligu i Evrokup i nije mi jasno zašto se sada pravi podela, da neki mogu biti učesnici jednog takmičenja, dok drugi ne mogu, iako je sve to u paketu. Jednog dana takav problem može da zadesi i Zvezdu. Zbog toga smatram da svi treba da imamo zajednički stav - rekao je Todorić z Kurir. On je ponovio da je Partizan u prošlosti mnogo trpeo zbog koristi srpske košarke i da od sada gleda isključivo svoje interese...
Saša Pavlić Koky
- Kažem još jednom, spremni smo na sve, pa i na to da budemo isključeni iz Saveza. FIBA nema pravnih osnova da ucenjuje klubove i da preti raznim suspenzijama i siguran sam da će ovaj sukob biti razrešen u institucijama koje nisu vezane za košarku - zaključio je Dragan Todorić. (Espreso.co.rs/Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.