BOBINATOR - MRAČNA SUDBINA ZA KLIVLEND: Marjanović DOMINIRAO, Luka uništavao, Dalas razbio Kavse! (VIDEO)
Boban Marjanović konačno dobija šansu u Dalasu, Foto: AP/David Zalubowski

NBA LIGA

BOBINATOR - MRAČNA SUDBINA ZA KLIVLEND: Marjanović DOMINIRAO, Luka uništavao, Dalas razbio Kavse! (VIDEO)

Srbin je iskoristio svoju šansu

Objavljeno:

Dalas Maveriksi su razbili mladi tim Klivlenda u gostima, sa 131:111, a sudeći po +- indeksu, igrač utakmice je bio naš Boban Marjanović, za čijih 15 minuta na terenu su "Mavsi" napravili 25 razlike.

Bobi je završio utakmicu sa 12 poena i 8 skokova (šut 6-11), ali pravi MVP utakmice je ipak bio fenomenalni Luka Dončić, koji je sa 29 poena, 14 skokova i 15 asistencija prosto oduvao odbranu Klivlenda i zabeležio 3. tripl-dabl u sezoni (11. tripl dabl u 78. NBA utakmici).

- On je mađioničar sa loptom, i teško ga je zaustaviti jer ima i visinu. Ne znam šta bih još mogao da kažem o njemu. I prošle sezone je bio impresivan, a ove se uzdigao na još viši nivo - rekao je Kevin Lav, najbolji u redovima Klivlenda (29 poena i 8 skokova) za Dončića.

U timu Dalasa još je odličan bio Kristaps Porzingis sa 18 poena, 9 skokova i 6 blokada.

Interesantno, 223 cm visoki Marjanović dosta vremena je proveo na terenu zajedno sa 222 cm visokim Porzingisom, i taj džinovski duo je funkcionisao odlično za Dalas.

- Obožavam kad smo Bobi i ja zajedno na terenu, on je moj prijatelj. A navijačima mora da je interesantno kad vide dva diva - rekao je Kristaps.

Evo i Bobanove partije:

Sakramento Kingsi su zabeležili drugu pobedu u sezoni, ovog puta protiv Njujorka, u gostima, i ovog puta ubedljivo: 113:92.

DeAron Foks je ubacio 24 poena za Sakramento, Badi Hild 22, a Harison Barns 19.

Kod Niksa najbolji su bili Markus Moris sa 28 i Ar Džej Beret sa 22 poena.

Nemanja Bjelica je bio starter, i za 24 minuta, uz šut 4-5 (2-3 za tri poena) zabeležio 10 poena, 8 skokova i 6 asistencija.

Bogdan Bogdanović ponovo nije imao šutersko veče (2-8 iz igre, 2-7 trojke), i za 19 minuta je zabeležio 6 poena i po 3 skoka i asistencije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.