Vujošević: Ishitrena odluka KSS da suspenduje Partizan, imaće i Zvezda problema!

ima svoje mišljenje

Vujošević: Ishitrena odluka KSS da suspenduje Partizan, imaće i Zvezda problema!

- Smatram da je košarkaški savez Srbije ishitreno reagovao ovom zabranom, između ostalog rekao je Duško Vujošević
Objavljeno: 14:11h

Rat između FIBA i Evrolige okupirao je košarku! Igra pod obručima u ozbiljnom je problemu, a čini se da rešenja nema na vidiku. Ni u Srbiji nije mirno po ovom pitanju. Svako ima svoje mišljenje, a bivši trener Partizana, a sada strateg Limoža Duško Vujošević smatra da sukob mora što pre da se reši.

- Situacija u vezi sa FIBA i Evroligom mora da se reši. Smatram da je košarkaški savez Srbije ishitreno reagovao ovom zabranom. Trebalo je da sačekaju rasplet na nivou na kom se sukob zaista dešava, između Fibe i Evrolige. Umesto toga, KSS se istrčao sa suspenzijom. Dakle, treba reagovati kada pravila budu postavljena za Špance, Italijane i ostale države u kojima je košarka razvijena - izjavio je Vujošević za Alo. Mnogi navijači Partizana ne mogu da shvate kako se to njihovom klubu brani učešće u Evrokupu, a za Zvezdu nema problema da igra igra u Evroligi.
Saša Pavlić Koky
- Život nije pravedan, pravda ima svoju cenu. Problem se širi jer FIBA nije priznala ni desetogodišnje ugovore koje je potpisalo onih 11 klubova, tako da će i Crvena zvezda imati probleme. (Espreso.co.rs/Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.