BJELICA UMALO TRAGIČAR: Ja sam više od šutera! Barns me je spasio!
Nemanja Bjelica je promašio trojku za pobedu, ali ga je ispravio Barns, Foto: AP

Izvukao ga

BJELICA UMALO TRAGIČAR: Ja sam više od šutera! Barns me je spasio!

Srpski as ističe da neće uvek šutnuti iz otvorenih pozicija kao što je to bio sada slučaj

Objavljeno:

Umalo je Nemanja Bjelica bio tragičar Sakramenta na meču protiv Jute, ali je njegov promašaj ispravio Herison Barns i košem 2,9 sekundi pre kraja doneo prvu pobedu Kingsima u sezoni posle 5 uzastopnih poraza.

U dramatičnoj završnici meča, srpski košarkaš je ostao sam na trojci i Foks mu je dodao loptu, ali je trojku za pobedu promašio. Na njegovu sreću, na pravom mestu se našao Barns koji je pokupio skok u napadu u smetio loptu u koš za pobedu.

- Pre svega, Herison Barns me je izvukao. To je način na kojim bismo trebalo da pobeđujemo. Promašili smo mnogo otvorenih šuteva u poslednja tri meča. Foks je naš lider i mislim da nije dovoljno zaštićen. Mislim da zaslužuje više poštovanja, ali je još mlad i možda treba da još zasluži. Sada se svi pripremaju za nas, nismo više toliko mladi, rastemo i želimo u plej-of - rekao je Bjelica posle meča.

I on sam ističe da nije klasičan šuter, te da neće uvek šutnuti iz otvorenih pozicija.

- Nekada ne šutnem iz otvorene pozicije, ali takav sam. Mislim da sam više od šutera, samo pokušavam da igram na najbolji način, da pomognem saigračima da pobedimo - kazao je Bjelica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.