POSLE EPSKOG OKRŠAJA DONČIĆA I LEBRONA: Džejms citirao čuvenu psovku Semjuela El Džeksona kad je zagrlio Luku!
Luka Dončić i Lebron Džejms, Foto: Promo

Nahvalio ga je

POSLE EPSKOG OKRŠAJA DONČIĆA I LEBRONA: Džejms citirao čuvenu psovku Semjuela El Džeksona kad je zagrlio Luku!

Igrač Lejkersa je imao samo reči hvale na račun mladog asa

Objavljeno: 12:32h

Lebron Džejms je izrekao niz pohvala na račun Luke Dončića nakon spektakularnog meča koji su obojica odigrali u sjajnom duelu Dalasa i Lejkersa.

Gosti iz Los Anđelesa su trijumfovali u produžetku, a dva superstara su obeležili susret tako što su ostvarili rekordne tripl-dablove.

Lebron Džejms je postigao 39 poena uz 12 skokova i 16 asistinecija, dok je Dončić upisao 12 skokova i 16 asistinecija.

Dončić je postao najmlađi košarkaš u istoriji koji je ostvario tripl-dabl sa ovakvim brojkama, dok je na drugoj strani Lebron najstariji koji je uspeo da ostvari tripl-dabl sa najmanje 30 poena, 10 skokova i 15 asistencija.

- Ti si jedan zao mamoj***c - rekao je Lebron Dončiću prilikom pozdrava posle utakmice citirajući čuvenog glumca Semjuela El Džeksona kome je ovaj izraz zaštitni znak, da bi nastavio da ga hvali pred novinarima.

- Nikada ne znate koju ćete generaciju inspirisati da igraju košarku. Zaista je neverovatno saznanje da sam uspeo da inspirišem dete koje nikada nije odrastalo u SAD i igra košarku na pravi način. Toliko je uključen u igru i razmišlja samo o košarci. To je nešto posebno - poručio je Lebron novom NBA superstaru.

I Luki su godine ove reči.

- Ovo je bilo ludo! On je moj idol i oduvek je to bio. Neverovatan je osećaj kada se nađete licem u lice s njim, pa još kada iskombinujete tripl-dablove na ovaj način... Stvarno je bilo posebno - dodao je Dončić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.