ZVEZDAŠI, IMATE PRILIKU ZA POPRAVNI: Crveno-beli u Areni dočekuju Real Madrid!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

evroliga

ZVEZDAŠI, IMATE PRILIKU ZA POPRAVNI: Crveno-beli u Areni dočekuju Real Madrid!

Protiv Himkija Pionir nije pio ispunjen do poslednjeg mesta

Objavljeno:

KK Crvena zvezda vratio se na pobednički kolosek. Nakon trijumfa u ABA ligi nad Mega Bemaksom, savladan je Himki i to vrlo ubedljivo – 90:78. Rezultat možda i ne opisuje na najbolji način predstavu crveno-belih koji su u jednom trenutku vodili i 27 razlike, dominirali na terenu i crpeli energiju sa tribina tokom čitavih 40 minuta.

Već u nedelju izabranike Andrije Gavrilovića čeka gostovanje Ciboni u Zagrebu, a u četvrtak u Beograd dolazi slavni Real Madrid. Kalendar je prema Crvenoj zvezdi nemilosrdan, ali je ekipa pokazala da ne traži izgovore i da je prava kada je važno. Naravno, podrška sa tribina je izrazito bitna da bi crveno-beli u svakom narednom izazovu prikazali energiju koja je protiv Himkija bila presudna.

Zato, u četvrtak 7. novembra ”Štark arena” mora da bude ”šesti igrač” crveno-belih! Gost je jedan od pretendenata na evropski tron, preiskusna ekipa koja zna kako se osvaja Evroliga, ali koja je i u prošlosti sa bremenom favorita ostala kratkih rukava prilikom dolaska u Beograd. Faktor publike je za Crvenu zvezdu od neprocenjivog značaja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.