CRPILI SMO ENERGIJU OD BORIŠE: Čarls Dženkins nahvalio Zvezdinog heroja, a dotakao se i Lazićevog isključenja!
Čarls Dženkins, Foto: Dado Đilas

pokidao mladi as

CRPILI SMO ENERGIJU OD BORIŠE: Čarls Dženkins nahvalio Zvezdinog heroja, a dotakao se i Lazićevog isključenja!

- Igrali smo posle protiv jako dobrog tima gledajući nivo samopouzdanja

Objavljeno:

Crvena zvezda odigrala je fenomenalnu utakmicu protiv Himkija u Pioniru i zasluženo slavila.

Čarls Dženkins se poput Bilija Berona dotakao teškog rapsoreda u oktobru.

- Igrali smo posle protiv jako dobrog tima gledajući nivo samopouzdanja. Gledajući kroz šta smo sve prošli tokom oktobra mislim da je bilo odgovarajuće da mesec završimo pozitivno, da imamo čemu da se nadamo. Tokom treće četvrtine igrali smo sa mnogo energije, koju smo pre svega crpeli odbranom i Borišinom igrom. Ipak, najbitniji trenutak desio sa na početku - naš kapiten (Branko Lazić) je posle dva minuta isključen, ali je isključen jer se borio. To je bilo ono što smo mi morali da uradimo kako bismo prebrodili sve kroz šta smo prošli prethodnog meseca. Mislim da smo se 'hranili' načinom na koji je on počeo utakmicu. Mislim da bi to trebalo da bude naš moto - borba, uvek, jedan za drugo - rekao je Dženkins i osvrnuo se na nešto slabiju četvrtu četvrtinu:

- Malo smo se opustili, imali smo veliku prednost. Nismo osetili neko 'moranje'. Bilo bi lepo da smo odigrali punim tempom svih 40 minuta i 'najurili' ih iz sale, ali to je Evroliga, ima mnogo dobrih igrača, teško je održati taj tempo. Najbitnije je da smo pobedili, brinućemo se o drugim stvarima kasnije - rekao je popularni Đenka.

Lorenco Braun je istakao da je ključ bio zatvaranje Šveda.

- Igrali smo jako i sjajno celu utakmicu. Odradili smo dobar posao na Švedu što nam je bio cilj. Zaustavili smo lob pasove. Znali smo da voli da asistira visokim igračima. - rekao je između ostalog Braun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.