JOVIĆ IZAŠAO PRED SRPSKE NOVINARE: Lazić je opravdano isključen, lepo sam video šta je uradio!
Foto: Espreso.co.rs

evroliga, 6. kolo

JOVIĆ IZAŠAO PRED SRPSKE NOVINARE: Lazić je opravdano isključen, lepo sam video šta je uradio!

Osvrnuo se i na isključenje Lazića, kao i na podršku navijača...

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Stefan Jović nije igrao meč protiv Zvezde zbog povrede rebra, ali to ga nije sprečilo da posle utakmice da izjavu srpskim novinarima.

- Nadam se da ću u nedelju moći da igram. Sutra imam kontrolu, biće sve valjda kako treba. Hvala navijačima na lepom dočeku, drago mi je da sam ostao upamćen ne samo po košarci nego i po svemu ostalom. Svaka čast Zvezdi na pruženoj partiji, želim da poručim svima da veruju u ovaj tim, a rezultati će doći.

Šta je odlučilo? - Mislim da nismo odigrali onako kako smo planirali i da je početak bio u grču, dosta smo grešili. Činjenica da je Zvezda imala više energije od nas i to je bila prevaga da loše uđemo u meč.

Osvrnuo se i na isključenje Lazića, kao i na podršku navijača... - Ja sam bio u liniji sa tim, video sam šta se desilo. Mislim da je razlogom Lazić isključen. Zvezda ima hemiju unutar ekipe, i ti porazi u ABA ligi i slabiji start u Evroligi ne moraju ništa da znače. Ne treba im stavljati teret , treba ih podržati. Dosta čudno mi je bilo, svaku pesmu znam i svaku reč. Vratile su se neke stare emocije i sigurno da je bilo emotivno, moramo da guramo dalje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.