ZVEZDA RAZMONTIRALA HIMKI U PIONIRU: Simanić pokazao od čega je satkan, Beron i Perperoglu demonstrirali silu!
Crveno-beli su savladali Himki, Foto: Starsport©

evroliga, 6. kolo

ZVEZDA RAZMONTIRALA HIMKI U PIONIRU: Simanić pokazao od čega je satkan, Beron i Perperoglu demonstrirali silu!

Sva dešavanja sa večerašnjeg meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 21:05h

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Himki rezultatom 90:78 u 6. kolu Evrolige. Još od samog starta videlo se da su crveno-beli izuzetno motivisani, pa je serijom od 8:0 svoj potencijal nagovestio Boriša Simanić postigavši sve poene.

Razigrao se i Perperoglu, pa je do kraja poluvremena prednost beogradskog tima samo rasla. Odbrana Zvezde je odlično zaustavila Šveda koga su sveli na samo 14 poena, a potpuno ludilo viđeno je u trećem periodu kada je Beron sa tri uzastopne trojke doneo velikih +20 u Pioniru.

foto: Starsport©

Himki je u poslednjem periodu uspeo da se približi na -13, ali Zvezda je sigurnom igrom privela meč kraju i ostvarila drugu pobedu, nanevši gostima drugi poraz u Evroligi. Najefikasniji na meču bio je Simanić sa 18 poena, Beron je ubacio 17, Perperoglu 16. Kod gostiju Šved je ubacio 14, Buker poen manje.

Sva dešavanja sa večerašnjeg meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

KRAJ MEČA: C. Zvezda - Himki 90:78

40. minut - Ovde je sve gotovo, Zvezda upisuje i drugu pobedu u Evroligi!

37. minut - Serija Himkija od 14:0!

36. minut - Ostalo je još pet minuta do kraja. Simanić sa 18 poena, Beron sa 16 i Perperoglu sa 15 su najefikasniji na meču.

foto: Starsport©

33. minut - Pobeda je ovde odavno rešena stvar, samo se čeka konačan rezultat. Trenutno crveno-beli imaju prednost od 83:58.

III ČETVRTINA

29. minut - Najveća prednost Crvene zvezde! 77:52 na minut do kraja trećeg perioda.

26. minut - Au, kakva treća četvrtina Zvezde! Beron zatrpava koš Himkija, sada je +19 - 69:50.

foto: Starsport©

25. minut - Nastavlja se rapsodija crveno-belih. Gavrilović je složio kockice i pod njegovom palicom tim igra izuzetno dobro.

23. minut - Bili Beron pogađa dve trojke zaredom, pa zatim i Dženkins pogađa za 60:47.

21. minut - Himki se vratio u meč, rezultat je 52:45 na početku treće deonice.

II ČETVRTINA

20. minut - Zvezdina igra nema prevelike oscilacije i Himki ne može da zapreti izabranicima Andrije Gavrilovića. Dženkins je vezao šest poena i njegova forma ide uzlaznom putanjom, dok Zvezda ide na poluvreme rezultatom 50:41.

17. minut - Odlična košarka u Pioniru, Zvezda se razigrala i na krilima raspoloženih košarkaša ima lepu zalihu u finišu prvog poluvremena.

foto: Starsport©

14. minut - Nastavlja se odlična igra srpskog šampiona. Raste prednost, sada je već 40:28, Perperoglu pogađa svoju drugu trojku i stiže do desetog poena na meču.

11. minut - Nova trojka Simanića! Ovo je za sada apsolutno njegovo veče, Zvezda ima +9.

I ČETVRTINA

10. minut - Dobra igra Zvezde u prvoj deonici. Prednost od 28:22, nagoveštava izlazak iz krize rezultata u kojoj se nalaze od početka sezone. Simanić je sa 10 poena najefikasniji igrač na meču, Šved je sa 8 najraspoloženiji u taboru gostiju.

foto: Starsport©

8. minut - Kuzmić postiže prve poene na meču i donosi Zvezdi +10, ali u narednom napadu Himki trojkom smanjuje na 19:12.

6. minut - Himki se konsolidovao i uspeo da se vrati u utakmicu. Zvezda na polovini prve četvrtine ima prednost od 12:7.

3. minut - Simanić je postigao sve poene za Zvezdu! Crveno-beli imaju 8:0 na startu meča, a trener gostiju je zatražio tajm-aut.

3. minut - Tima je bezobrazno udario Lazića bez lopte. Neverovatna odluka sudija. Branko Lazić je zbog duela sa Timom zaradio isključujuću ličnu grešku i neće se vraćati više na parket. Užasan početak za crveno-bele.

1. minut - Crveno-beli otvaraju utakmicu trojkom Boriše Simanića. Mnogo prekida je viđeno u kratkom periodu, a zanimljivo je Šved u prvih trideset sekundi meča pogrešio čak dva puta.

19:00 - Počinje utakmica!

ATMOSFERA

TRUBAČI SU STIGLI

foto: Espreso.co.rs

JOVIĆ IPAK IGRA?

foto: Espreso.co.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.