TREBALO BI DA NAS JE SRAMOTA: Bogdan Bogdanović besan posle katastrofalnog starta sezone!
Bogdan Bogdanović, Foto: EPA/DIVYAKANT SOLANKI

JAKE REČI

TREBALO BI DA NAS JE SRAMOTA: Bogdan Bogdanović besan posle katastrofalnog starta sezone!

- Uvek polazim od sebe, ja sam trenutno očajan - istakao je popularni Bogi

Objavljeno: 14:56h

Sakramento Kingsi su katastrofalno počeli sezonu u NBA ligi, skorom 0-5, a u noći između srede i četvrtka preživeli su i težak poraz od Šarlot Hornetsa.

Tim povodom, srpski as Bogdan Bogdanović se oglasio ljući nego što smo ga dugo čuli i bez dlake na jeziku prokomentarisao ono što se dešava njegovoj ekipi.

- Trebalo bi da nas bude sramota kako smo odigrali, posebno što smo igrali na domaćem terenu. Moramo da nađemo energiju unutar svlačionice i budemo zajedno. Imamo ovakvo iskustvo i mislim da nam samo treba jedna pobeda da sve krene drugačije. Ne želimo da stvorimo taj gubitnički mentalitet, mi nismo ta grupa igrača. Znam da svi radimo vredno svakog dana, ali svi imaju loše večeri - rekаo je Bogdan Bogdanović nakon poraza od Šarlota.

- Uvek polazim od sebe, ja sam trenutno očajan, ali nastavljam da radim i verujem u sebe i ovaj tim. Čim počnemo da pobeđujemo biće mnogo lakše. Mogu da razumem i frustraciju navijača. To je normalno, nisu očekivali ovo. Čim počnemo da pobeđujemo znam da će ponovo ispuniti našu arenu - dodao јe Bogdan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.