PRVI PUT DOBIO VEĆU MINUTAŽU, PA DOŽIVEO KATASTROFU: Užas za Marka Gudurića na meču sa Lebronovim Lejkersima!
Marko Gudurić, Foto: Starsport©

NBA Liga

PRVI PUT DOBIO VEĆU MINUTAŽU, PA DOŽIVEO KATASTROFU: Užas za Marka Gudurića na meču sa Lebronovim Lejkersima!

Nije se uopšte proslavio u danu kada je Džejms poslao ceo kamion hrane borcima protiv požara u Kaliforniji

Objavljeno: 10:03h

Marko Gudurić je po prvi put u NBA karijeri, na četvrtom meču koji je odigrao, dobio ozbiljniju minutažu i to u porazu od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 91:120.

U trijumfu Jezeraša briljirao je Entoni Dejvis.

Popularni Obrva je ubacio 40 poena, dodao 20 skokova, i pored lakše povrede, a poslednji sa ovakvim učinkom u dresu kluba iz Los Anđelesa bio je veliki Šekil O'Nil. Ubacio je 26 slobodnih bacanja, što je bio novi rekord franšize. Memfis je trajao poluvreme, posle toga su ih Lejkersi pregazili.

Srpski reprezentativac iz redova Grizlija Gudurić je promašio svih pet šuteva za 22 minuta koliko je igrao, pa će što pre želeti da zaboravi ovaj dan.

TSC je sjajno počeo sezonu, ali je u padu forme, dok Zvezda u Superligi i dalje ima samo poraz u večitom derbiju. Večeras (18.00) na Marakani gosti najavljuju ofanzivan fudbal, što garantuje mnogo golova, a kvota da će domaćin slaviti, uz bar jedan gol gostiju (1&GG) je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

Inače, jedan interesantan podatak pred ovaj meč bio je to da je Lebron Džejms poslao kamion pun takosa borcima protiv požara koji besne u Kaliforniji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.