JOKIĆ I BOGDAN ZAPREPASTILI AMERIKU: U srpskom derbiju NIKAD nisu odigrali OVAKO! (VIDEO)
Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić nisu imali svoje veče, Foto: AP/Rich Pedroncelli/Profimedia/Brian Rothmuller

NBA LIGA

JOKIĆ I BOGDAN ZAPREPASTILI AMERIKU: U srpskom derbiju NIKAD nisu odigrali OVAKO! (VIDEO)

Nagetsi su na kraju dobili utakmicu i sačuvali savršen skor

Objavljeno:

Nikad se dosad nije desilo da dvojica naših najboljih igrača u NBA ligi, Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, zajedno imaju očajno šutersko veče, u susretu njihovih Denver Nagetsa i Sakramento Kingsa. Do sinoć.

Bogi i Džoker su se, izgleda, podsetili Kine i Svetskog prvenstva, pa su publici u Sakramentu pokazali kako je srpska reprezentacija igrala u odlučujućim susretima: zajedno su iz igre šutirali užasnih 6-27, a za trojke katastrofalnih 1-12.

U utakmici, koju je dobio Denver, "na mišiće", sa 101:94, Jokić je bio jedini igrač u postavi Nagetsa sa negativnim +- učinkom, što mu se nikad u karijeri nije desilo, a Bogdan je očigledno u velikim problemima, da li zbog nezadovoljstva statusom u Sakramentu, ili zbog presije da sad mora da se "pokaže", kako bi ugrabio što bolji ugovor sa nekim drugim timom.

Nikola je utakmicu završio sa 9 poena, 13 skokova, po dve asistencije i ukradene lopte i jednom blokadom, za 28 minuta, uz šut 4-15 (0-5 za trojke) i 1-1 sa penala.

Bogdan je igrao 19 minuta, za to vreme se ispromašivao (2-12 iz igre, 1-7 trojke i 2-2 sa linije slobodnih bacanja), i završio utakmicu sa 6 poena, 5 skokova i 6 asistencija.

Da ne bude sve crno po Srbe, potrudio se Nemanja Bjelica, koji je kao starter odigrao solidno - za 35 minuta imaop je 12 poena, 6 skokova, 3 asistencije, 1 ukradenu loptu i 3 blokade, uz šut 4-11 (4-6 trojke).

Najefikasniji kod pobednika bili su Marej sa 18 i Heris sa 17 poena, dok je u timu Sakramenta najbolji bio dvojac Rišon Houms sa 24 i Dearon Foks sa 20 poena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.