ČOVEK KOGA DELIJE OČIMA NE MOGU DA VIDE: Oglasio se Ataman pred duel sa Zvezdom - krajnje neočekivane reči!
Ergin Ataman, Foto: EPA

CRVENO-BELI GOSTUJU EFESU

ČOVEK KOGA DELIJE OČIMA NE MOGU DA VIDE: Oglasio se Ataman pred duel sa Zvezdom - krajnje neočekivane reči!

Slavni turski trener postao je trn u oku navijačima srpskog šampiona tokom onih dana kada je u Istanbulu ubijen Marko Ivković Jagoda

Objavljeno:

Crvena zvezda u utorak od 18.30 gostuje u Istanbulu ekipi Efesa, a trener domaćina Ergin Ataman spreman je za meč protiv rivala sa Malog Kalemegdana.

- Želimo da “duplu nedelju” počnemo pobedom. Crvena zvezda je opasan tim. Imaju Gista i Fajea, ali i Odža ispod samog koša, ali su tim koji se uzda i u igru spolja. Tim su koji igra dobru odbranu, ali mi imamo obavezu prema našim navijačima i želimo pobedu - jasan je Ataman, koji je postao trn u oku navijačima srpskog šampiona tokom onih dana kada je u Istanbulu ubijen Marko Ivković Jagoda.

Tada je davao veoma zapaljive izjave i praktično pravdao potez navijača njegovog tadašnjeg tima Galatasaraja koji su izboli dečka na smrt.

Vasilije Micić
Vasilije Micić foto: Dado Đilas

Pred ovaj meč oglasio se i Vasilije Micić, koji je prošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača u odlasku Efesa na fajnal-for, a isto se nastavlja i ove sezone za momka koji je nekada nosio dres Crvene zvezde.

- Težak izazov, kao što je i svaki meč u Evroligi. Moramo da budemo koncetrisani svih 40 minuta i da odgovorimo na Zvezdinu igru. Nadam se da će dvorana biti puna, pošto će nam biti potrebna podrška da bismo pobedili - tvrdi Micić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.